Şimdi Ara

SERVERLARINIZI YAZIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen'jin küçük bir guildimiz var çok kişi değiliz horde dayız büyümeyi umuyoruz :)
  • Burning legion ally.
  • BL Ally
  • Siz niye kaldınız ya :((

Grim Batol Alliance
  • ben bide baştan kasmaya başladım ama arkadaşlar orda hep napayım..
  • Hepiniz gelseydiniz ya :) Neyse, duyduğuma göre BLde BG için 2-3 saat bekleniyormuş? doğru mudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

Hepiniz gelseydiniz ya :) Neyse, duyduğuma göre BLde BG için 2-3 saat bekleniyormuş? doğru mudur

Doğrudur benim alt orda naparsın (ama herzaman da 2 saat sürmüyor yani)
  • quote:

Orjinalden alıntı: die_die

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

Hepiniz gelseydiniz ya :) Neyse, duyduğuma göre BLde BG için 2-3 saat bekleniyormuş? doğru mudur

Doğrudur benim alt orda naparsın (ama herzaman da 2 saat sürmüyor yani)

Grim Batol'da oynayan türk'ler varsa isimlerini yazarsa çok ii olur :)
  • sylwanas 60 shaman
    al'akir 60 warlock (ally)
  • Grim Batol

Horde FTW!

Logoth LvL60 Undead Cleric(balanced Priest)

horde tarafı Türk Guildleri:

Eon
    Mutation Team
    Revolution(alt guild Liselim )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artistico

Grim Batol

Horde FTW!

Logoth LvL60 Undead Cleric(balanced Priest)

horde tarafı Türk Guildleri:

Eon
    Mutation Team
    Revolution(alt guild Liselim )

ahaha karşıma çıkma :P Revolutîon 'tan Sevgilim ve Liselim'i gördüm :) Sevgilim kim
  • @ Basar

Sevgilim eskiden mutation daydı asıl char ı war Esador ondan kork full epic warrior u war :D

abi BRM de PvP olmasa da rahat rahat girsek MC/BWL/BRS/BRD mize.....
    nefret ediom ordan

allah tan Orb of Deception warda anlamıosunuz
    hehe
  • Esadoru tanıyorum daha dogrusu mutation teami biliyorum. Turk guildi benim de orda tanıdıklarım vardı mahalle arkadaslarım Narayan birde zerkon. Esadorla iyi geçinirdik birbirimize dalmazdık hatırlar belki beni nick Fatalerrortr.
  • quote:

@ Basar

Sevgilim eskiden mutation daydı asıl char ı war Esador ondan kork full epic warrior u war :D

abi BRM de PvP olmasa da rahat rahat girsek MC/BWL/BRS/BRD mize.....
    nefret ediom ordan

allah tan Orb of Deception warda anlamıosunuz
    hehe

abi bi gün MSN toplantısı falan yapalım ya :) Silithus'ta görmüştüm sizi sanırım konuşuruz falan :) Revolutîon 'ı gördüm nette, dedim allaah grim batol'a girince buna gireriz diye, bi de baktım horde abi komedi isimler var ya gülgül ölürsün Süleyman falan

geçen gün 56 warlock gördüm ismini hatırlamıyorum ama guildi çok ii hatırlıyorum

< Sut Kardesler >

• abi ne isimler war ya....

ally isimleri de aşağı kalır değil ama

ertuğrultr > loladin

abi nedir bu TR uzantısı yaw yanlış anlamayın ama Türk olmamız oyunda kimin umrunda???
  • hehehe
  • konuyu ben açtım ama cok dagınık gitti nedense cunku en azından bu forumda dagınıkız (biz yani türkler)onun için bende bi arkadasım var diye the makestormda actım adı HAKUNA orda olanlar veya açanlar bulabilirler beni

TAUREN HUNTER LVL 6 daha :'(
  • quote:

abi ne isimler war ya....

ally isimleri de aşağı kalır değil ama

ertuğrultr > loladin

abi nedir bu TR uzantısı yaw yanlış anlamayın ama Türk olmamız oyunda kimin umrunda???

Doğru da benim account fatalerror olarak açmak istediğimde öyle isimde var demişti. ben de fatalerrortr yaptım aklıma başla birşey gelmedi. gerçi o zamandan beri baktım oyunda öyle nickte oyuncu ne horde nede ally tarafında göremedim.
  • Zolan lvl 60 undead priest Dentarg
    Türk çok birlik yok :)
  • Ben Worlds of Wonder'da oynuyorum bence gerçekten iyi. Gecikme çok olmaz, sunucu ufak çarpışmaların dışında her zaman açıktır, onlar bile olsa 5 dk içinde tekrar açılır. Sunucuda anti-cheat sistemi yoktur ancak GMler çok sıkıdır. Hile yaptığınız anında raporlanır ve 5 dk sonra atılırsınız. Sunucuda şuan benimle beraber 3-4 Türk var. Birinin alliancelarda lvl60 Priestı var. Birisi hordela oynuyo onunda lvl 20-30 arası druid bi de savaşçısı var galiba. Bende de şu an lvl22-23 Orc savaşçım ve lvl 1-10 undead roguem var(yeni açtım). Türk az olmasına rağmen yardımlaşma var. Onlar da yardımlaşıyor tabii. Özellikle hordelarda çok iyi bir yardımlaşma var. Ama alliancedakiler her zaman daha çok kişi. Özellikle gündüz vakti(buraya göre) neredeyse hiç lvl60 olmuyor. Ama akşam herkes orda. Sunucu şu an 1.8.0, yakında 1.10.0 a geçecek, test aşamasında. Üyeliklerin kopyalanması bir iki gün sürecek galiba. Şu an açık ve açık olmaya devam edecek ancak ana sayfası biraz sade çünkü sayfayı yenileyeceklermiş geç geldiği için. Yani oradan üyelik alınmıyor. Üyelik için önce foruma üye olup gmlere özel mesaj atmanız gerekiyor. NOT: 1. Karakter ve üyelik isimleriniz uydurma olmalı, bilinen film artisleri, kahramanlar, komutanlar, güzel veya kötü sıfatlar, ünlü özel isimler vs. kabul edilmiyor. Küçük bir uyarı alıyorsunuz ve karakterinizi baştan açıyorsunuz. 2. Gelirseniz 6. TR kanalına katılın selam verin kimse yoksa Divane'ye posta atın:)
    İyi eğlenceler...

Sunucu ana sayfası: http://www.worldsofwonder.mine.nu
    Forum sayfası: http://www.worldsofwonder.mine.nu/phpbb2
    Realm Adresi: www.worldsofwonder.mine.nu

Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmeliheag -- 23 Haziran 2006; 17:29:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.