Şimdi Ara

SERVERLARINIZI YAZIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bana türklerin bol oldugu daha dogrusu yardımlasmanın bol oldugunu ve en önemlsi sizlerin serverlarınızı yazarmısınız???????? şimdiden teşekkürler

• Orjinal olması gerek yok diyorsan sana orjinale en çok benzeyen turk serverini yazayımwww.turkwow.com çok kaliteli latency genelde 600 ü geçmez.
  • ilgilendigin için saol ama orjinal olmak zorundda yinede saol
  • allah'ın izniyle cuma günü burning legionda wowu tadıcam
  • burninig legion'da lag cok oluo yaw:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 20 Haziran 2006; 23:13:19 >
  • hmm ii actıgın zmaan yazrsan ismini falan buraya ii olur
  • benim charlar 60 warrior 60 lock şimdide shaman kasıyorum 43 shaman dentarg da.
    Baya türk var ama toplu halde değiller :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben lvl 43 undead mage kasıyorum server Xavius... 150 tane falan türk var. 100 tanesi bizim guildde diğerleri dağınık
  • Burning Legion
    Ahn'Qiraj

Ben buralardayım. Buralarda Bolcana Türk var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Ben lvl 43 undead mage kasıyorum server Xavius... 150 tane falan türk var. 100 tanesi bizim guildde diğerleri dağınık

evet bende Xobaltla aynı guilddeyim.
  • unutmadan yazayım FW (FROSWHİSPER) serverindede inanılmaz türk var.
  • frostwhisper, burning legion gibi realmlerde cok türk var ama ben buralara girmem artık. bilhassa burning legionda millet alt charına tier2 set düzmüş herşey farma bağlanmış sıfırdan burada başlamak akıl karı değil.bir de lag ve sıra olayları fazla oluyor.yeni başlayacak arkadaşlara Vek'nilash realmini önerebilirim ( en son açılandır )
  • ben de realm arıyorum bu aralar ama turk olan bı yer arıyorum yardımlasma falan olsun para yonunden degıl gorevlerı falan yaparken yardım ıstıcek bırılerı olsun ıstıyorum :D bu Vek'nilash realm ın de turk varmı :D
  • Emeriss de rogue kasıyorum onu 60 yaptığımda İndigo nun serverına geçicem Xavius a shaman kasıcam inş.
  • Grim Batol gerçekten çok fazla türk var zatan bl deki türlerin çoğu buraya kaydı mig. da gelirsen görüşürüz :)
  • Walla biz HUN lar olarak bi kısmımız GWden WoWa gectik Bladefist serwerinda Turk guildi kurduk. Bu serwerda 1 hafta filan oldu basliyali ,10kisi kadariz simdi insallah cogalicaz zamanla

Serwer:Bladefist
    Horde

Katılmak istiyenleri bekleriz : Bu isimlerle irtibata gecebilirsiniz oyun icinde :
    Irocas
    Rur
    Bhall
    Myst
    Crian
    Heinrich
    Jarxle

Anasayfa:www.gw.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic_darksun -- 21 Haziran 2006; 14:43:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

Grim Batol gerçekten çok fazla türk var zatan bl deki türlerin çoğu buraya kaydı mig. da gelirsen görüşürüz :)

nick verebilir misin biz de ordayız, en fazla 10 tane türk tanıyorum :) horde değilsindir umarım
  • Vek'nilash ve Ahn'Qirajdayım.
  • Ahn'Qirajdayım. Horde olarak
    bu arda server yazarken bide ally yada horde oldugunuzu belirtseniz daha ii olur ne taraftasınız bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5 -- 21 Haziran 2006; 15:29:30 >
  • Ahn'Qirajda 60 NE Hunterım var
    Vek'nilash'ta 55 Troll Shaman ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Punisher -- 21 Haziran 2006; 15:31:06 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.