ARKADAŞLAR HEPİNİZ DUYMUŞSUNUZDUR KNIGHT 81 İLDE YASAKLANDI VE PREMİUM ALMADAN ARTIK OYUNA GİREBİLCEZ AMA K2 NETWORK SERVERLERİ 1 E DÜŞÜRMESİN BİLGİNİZ VARMI DÜŞÜRÜR MÜ SİZCE??
Zaten 2yken Lagdan Geçilmior... Birde 1e Düşerse
quote:
Orjinalden alıntı: xSanalordx
Zaten 2yken Lagdan Geçilmior... Birde 1e Düşerse
PRESİZ GİRCEZ DİE SEVİNENLER VAR AMA ASIL YANDIKKKKKKKKK HABERİNİZ YOK K2 %100 1 E İNDİRİR PRESİZ GİRİODUM 3TEN 2 YE İNDİRDİ ŞİMDİDE PRESİZ GİRCEZ 2 DEN 1 YANDIKK
Ne alakası var şimdi Tek bi tane server olmaz 1 tane server çok saçma olurdu herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: LarausseMan_tr
Ne alakası var şimdi Tek bi tane server olmaz 1 tane server çok saçma olurdu herhalde
Çoğu eski serverların 1.serverları exp bug var ve 1 de pk ve event 2 de xp yani imkansız vede boyle kulaktan duyma çocuk saçmalıklarına inanmayın
KANKA NORMAL Bİ ŞİRKET DEİL K2 NETWORK MANYAK BUNLAR PARA İÇİN HERŞEYİ YAPAR
K2 YE BİR SÜRÜ DAVA AÇILDI NEDENSEDE HEPSİNİ KAZANDI ARKASI SAĞLAM BU ŞİRKETTE PARA BOL HERŞEYİ YAPAR ADAMLAR PARA GELSİNDE NOLURSA OLSUN DİO
1 kere daha yasaklanmadı nerden atıyorsunuz daha bütün net cafelerde ko oynanıyor
Ya arkadaşım kusura bakma ama bi tarafınızdan sorunlar uydurup saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Adamlar neden düşürsün serverları 1 e. Ayrıca yasak gelmiş olabilir ama ben serverların 1 e kadar düşürülecek kadar azalacağını düşünmüyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme