Şimdi Ara

SERVERLER 1 EMİ DÜŞÜRÜLCEK YOKSA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZ DUYMUŞSUNUZDUR KNIGHT 81 İLDE YASAKLANDI VE PREMİUM ALMADAN ARTIK OYUNA GİREBİLCEZ AMA K2 NETWORK SERVERLERİ 1 E DÜŞÜRMESİN BİLGİNİZ VARMI DÜŞÜRÜR MÜ SİZCE??

• Zaten 2yken Lagdan Geçilmior...
    Birde 1e Düşerse
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSanalordx

Zaten 2yken Lagdan Geçilmior...
    Birde 1e Düşerse

PRESİZ GİRCEZ DİE SEVİNENLER VAR AMA ASIL YANDIKKKKKKKKK HABERİNİZ YOK K2 %100 1 E İNDİRİR PRESİZ GİRİODUM 3TEN 2 YE İNDİRDİ ŞİMDİDE PRESİZ GİRCEZ 2 DEN 1 YANDIKK

• Ne alakası var şimdi
    Tek bi tane server olmaz
    1 tane server çok saçma olurdu herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: LarausseMan_tr

Ne alakası var şimdi
    Tek bi tane server olmaz
    1 tane server çok saçma olurdu herhalde

Çoğu eski serverların 1.serverları exp bug var ve 1 de pk ve event 2 de xp yani imkansız vede boyle kulaktan duyma çocuk saçmalıklarına inanmayın
  • KANKA NORMAL Bİ ŞİRKET DEİL K2 NETWORK MANYAK BUNLAR PARA İÇİN HERŞEYİ YAPAR
  • K2 YE BİR SÜRÜ DAVA AÇILDI NEDENSEDE HEPSİNİ KAZANDI ARKASI SAĞLAM BU ŞİRKETTE PARA BOL HERŞEYİ YAPAR ADAMLAR PARA GELSİNDE NOLURSA OLSUN DİO
  • 1 kere daha yasaklanmadı nerden atıyorsunuz daha bütün net cafelerde ko oynanıyor
  • Ya arkadaşım kusura bakma ama bi tarafınızdan sorunlar uydurup saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Adamlar neden düşürsün serverları 1 e. Ayrıca yasak gelmiş olabilir ama ben serverların 1 e kadar düşürülecek kadar azalacağını düşünmüyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.