Şimdi Ara

Serverler FuLL diye Oyunu Bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nası bi oyundur yaw almıyor oyuna bıraktım oyunu

• isrobot auto login
  • Pre Alıcaksn Güzel Kardeşim Oyunu Düzgün bi şekilde Düzenli Oynicaksan Pre alıcaksn. Zaten Presizerin %85 i OYuna Kasmak için deil Yer kaplamak için girio. Amacı kasma olan zaten Pre alır.

Oyunu Bıraktıqın iyi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: *d0g1c4n*

Pre Alıcaksn Güzel Kardeşim Oyunu Düzgün bi şekilde Düzenli Oynicaksan Pre alıcaksn. Zaten Presizerin %85 i OYuna Kasmak için deil Yer kaplamak için girio. Amacı kasma olan zaten Pre alır.

Dostum pre almasına aLırım da pahaLı biraz. ya şu para botları atıLsa cok rahat oLurda işte..

• Botlar atılsa rahat,rahat herkes oynarda. Böyle birşey olanaksız gibi..

Pre şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GökByRock_

quote:

Orjinalden alıntı: *d0g1c4n*

Pre Alıcaksn Güzel Kardeşim Oyunu Düzgün bi şekilde Düzenli Oynicaksan Pre alıcaksn. Zaten Presizerin %85 i OYuna Kasmak için deil Yer kaplamak için girio. Amacı kasma olan zaten Pre alır.

Dostum pre almasına aLırım da pahaLı biraz. ya şu para botları atıLsa cok rahat oLurda işte..

işte o botlar hayatta atılmaz oyunun böyle olması joymaxın işine yarıyo çünkü oyuncuların premium almaları şart oluyo jm de parayı kırıyo

• arkadaşım pren yoksa en güezl oyuna girme taktiği gir ID PW yi ondan sonra enter tuşunun yanına bi kağıt sıkıştır denesin dursun arada bi boş gösteriyo ama o kadar da olur artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_korkmaz_90 -- 24 Haziran 2009; 14:47:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_korkmaz_90

arkadaşım pren yoksa en güezl oyuna girme taktiği gir ID PW yi ondan sonra enter tuşunun yanına bi kağıt sıkıştır denesin dursun arada bi boş gösteriyo ama o kadar da olur artık .

enterin altına kağıt sıkıştırmaya ne gerek var hem oyuna girdiğinde çoğunlukla charı göstermiyo indir torque yi 5 dk da oyundasın

• Birde tatil oldu cocuklar vs herkes giriyor artık gerçekten pre siz zor.. ama iyi yapmışın en mantıklı karar
  • quote:

Bu nası bi oyundur yaw almıyor oyuna bıraktım oyunu

aynı sebepten dolayı bende bıraktım isro yu kardeşim ama şimdi ksrodayım bide ingilizceye çevirdim deymeyin keyfime tekte giriyor 42 e kadar sos unu alıyorsun 50 e kadar ex ticketini alıyorsun var mı daha ötesi ama indirip kurana ve ingilizceye çevirene kadar anam ağladı ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

quote:

aynı sebepten dolayı bende bıraktım isro yu kardeşim ama şimdi ksrodayım bide ingilizceye çevirdim deymeyin keyfime tekte giriyor 42 e kadar sos unu alıyorsun 50 e kadar ex ticketini alıyorsun var mı daha ötesi ama indirip kurana ve ingilizceye çevirene kadar anam ağladı ..

sen bide bana sor 4 günde girmediğim site kalmadı ama 5.gün huzur ve refah içinde lwl kasmay başadım

• @KaRaDeNiZ_08
    Aman Kardeş , zaten oyunu yeni bırakmış editle direk yazdığını

• az sonra yeni bi konu beyler ksro yu nasıl indirebilirim ...
  • quote:

Tamam tebrikler.
  • ne güzel böyle 0-15 yaş arası oyunu bırakacak
  • Ben kanıksadım artık
    Salı günleri giriyorum, eğer dc vermezse %50 kasıp çıkıyorum.Ayda 2 lvl atlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_

quote:

arkadaşım pren yoksa en güezl oyuna girme taktiği gir ID PW yi ondan sonra enter tuşunun yanına bi kağıt sıkıştır denesin dursun arada bi boş gösteriyo ama o kadar da olur artık .

enterin altına kağıt sıkıştırmaya ne gerek var hem oyuna girdiğinde çoğunlukla charı göstermiyo indir torque yi 5 dk da oyundasın

yok cinayet çıkçak torgue eldorado dahil tüm serverlara giriyor alpse girmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

quote:

Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_

quote:

yok cinayet çıkçak torgue eldorado dahil tüm serverlara giriyor alpse girmiyor

Pre al ne uğraşıonuz 9-10 saat

• bence böyle olması daha ii presi olmayan oynamasın...sözum meclisten dışarı ama ufaklıklar cok yer kaplıyo şuan yakışık olmayan hareketleri var bunun yanı sıra 5-10k plzciler var , adımız lekelenmemesi için bence en uygunu böylesi..bırakalım da onlar metin2 oynasın orda naparlarsa yapsınlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.