Benim Zamanımda Babelde UniqueTurks clanındaydım...TryAgain başkandı...Şimdi bilmiyorum , eğer devam ediyorlarsa iyi bir yere gelmişlerdir.
bu kadar iyi hortaltmanın elerinden öperim...artık rev6 farkını yaşıyoruz....daha fazla şüpheye gerek yok....bir guildin ne akdar iyi olduğu da bence ne kadar takım ruhuna sahip olup ne kadar birlikte hareket ettiklerinie bağlı bence..
Sparta
1-Bushido 2-Shinobi 3-Sultans
quote:
Orjinalden alıntı: sympatheia
quote:
Orjinalden alıntı: £¢h¡n
Alexander:
1-SacredTurk(En iyi Turk guildi aynı zamanda bu guildin bir uyesiyim) 2-GenetiX (Alman guildi) 3-UnForgiveN (Alman guild)
sadece gülerim sana :)) 2 ve 3 için söyleyeceğim birşey yok onların gücü zaten ortada ama türk guildleri içinde Elite_Turks kesinlikle 1 numara
bende sana gülerim eliteturk bunların arasına giremez bile 1-UnForgiveN(bu guildde her ırk dan insan mevcuttur) 2-SacredTurk(guild yavaş yavaş dağılmaya başladığı için 2. sırada ama serverın en güçlü adamı bu guildde) 3-GenetiX (bu guildin hangi ırk olduğunu bilmiom)
bi kere o aktif oyunculara göre bir sıralama uyan be
Olmpus
1-> VANITY
2-> AsilKan
3-> CyberKrieGER
3.den emin deilim
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
@TuzsuzDELiBEKiR evet katılıyorum her gun başka bi rezilik çıkıoyr daha 2 gun önce savaş açtılar bir birlerine 2 turk guildi ismi lazım deil romede turkelrin rezillikleri konuşuyor
TuzsuzDELiBEKiR charının adıne ben mavi79
rome'da oynuosanız illa bana denk gelmişinizdir
nerisonna charımın adı mutlaka sizlede bişiler yapmışıktır
tuzsuz deli bekr sen bilionu beni rome'da
rome zaten en rezil server Tüm türkler birbirlerine ana bacı kayıyolar globalden
ben büssürü mavi45 mavi34 mavi 896 mavi bilmem kaç tanıoprum ama o sen olmayasın :P
nese bizm rome'da kesinlikle en ii guıld Türk guıldi deil
Tükler sadece mal mal konuşmayı biliolar bi kere bile lordu Türkler kesmedi SkupiPL die biri kesio oda olmazsa war bi kaç gavur o kesio
ama Türkler sadece tg peşinde
bi tanıdıım adam war 70+ kendisi ama hiç bi tg'yi kaçırmaz
böle yaw napalam ezik gelmiş çou bebeler rome serverinde ezük gitcekler
hercules
1- brothers 2- hysteria 3- son aklıma gelmedi ama sanırım fanatix cünkü euro guildi eurolar dagıtıcak =/ lv68 warrior gördüm pt de oha dedim.
cokda iyi bilmiyorum gerci pvp ye pek cıkmam. ama brothers tan su anda eminim
TAMAMEN YANLIŞ 1. DEHSET TURKS 2. EHLİKEYF 3.YOKKKK
TİBET:
1: MERCANİES 2:CEBUHARDCORE 3:THİEFS UNİON
Pacific in kral ve en yeni guildleri :
Yabancı guildler: 1)VietE_4ever 2)_Br0therS_ 3)Sin
Türk en ii guildler: 1)Revolution 2)ThePhoeniX 3)NoWayOut
Pacificte bu guildlerden iisini tanımam hele Revolution
babel -ASLANLAR(en iyi türk guildi) -Rulez -Neworder
VANITY4everrrrrrr
ZeuS
LuXuS
Lost
PuRe_NuKeRKendi Guildim :D
konuyu hortlatmislar yaw alps de saydiginiz guildler ilk 100 e bile giremez
Oasis 1.TYRANT 2.HunGaricum 3.aNaToLia
poseidonda guıdl yazan arkadaşlar sanırım 1 ay once yazdılar bunları reborn yada net warrıors un 7thsing SuperNova yada masters ı yenıcek gücü yok
sıralamaya gelince
supernova 7thsing 6.thsense eğer masters guıldının acız elemanlarından bırı okursa guıld war etklıf edıp ondan sonrada yok bız sızle savaşmayız dıyerek o guzelım annelere kufurler eden şahsiyetler ısterse 50/50 ful lsosun set 80 lwl adama sahip olsun ilk 1000 e bile giremez benım gozumde
GREECE nin En Güçlü Guildi KUWAİT neydeyse herkesde sun var rev6 dan bakabilirsniz
quote:
Orjinalden alıntı: QeLeBeQ
Troy
1-Shu 2-Dignity 3-Excalubor
Excalubur da allah için kaç tan sağlam adam var peh... en çok dandik bir guil Shu ve Dignity anca da Ayrıca orta parmak guildini nasıl koymazsın simini tam çıkartamıyorum (guildin ismin türkçesi orta parmak) unuttum neyse