Bu nasıl bir herif ya, hayatımda böyle birşeyi ilk defa görüyorum.
Ayıboğan
Fildişi sahilleri fakir ülke en ucuzundan almışlardır ayakkabıyı çorabı. Servetin on kaplan gücüne nasıl dayansın ucuz çin malı kıl tüy.
Topu topu Hazırlık Maçıydı oysa. Allahtan adamın ayağı kırılmadı. Hırsına bir şey demiyorum ama biraz daha "Ne Yaptığını Bilen" Bir şekilde oynamalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
Topu topu Hazırlık Maçıydı oysa. Allahtan adamın ayağı kırılmadı. Hırsına bir şey demiyorum ama biraz daha "Ne Yaptığını Bilen" Bir şekilde oynamalıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Kasti basmıyor ki, hem hazırlık olsun olmasın bu her maça özveri ve hırsıyla çıktığının göstergesi.. HAzırlık diye koşmasın ikili mücadelelere girmesin mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
tam imzalik bi resim bu,baska acilari varmi bunun
quote:
Orijinalden alıntı: Ciudad de México
quote:
Kasti basmıyor ki, hem hazırlık olsun olmasın bu her maça özveri ve hırsıyla çıktığının göstergesi.. HAzırlık diye koşmasın ikili mücadelelere girmesin mi :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
quote:
Hazırlık Maçı,ciddi maçlara benzemez. Daha gevşek oynanır genelde.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
E adam demiş zaten hırsına birşey demiyorum diye. Elbette hırslı, azimli olmak güzeldir. Ancak arkadaşın bahsettiği farklı. Ne yaptığını bilen bir şekilde oynamak...
Yoksa elbette hırslı olması, hele ki milli takım için bu hırsı taşıması elbette güzel birşey...
quote:
Orijinalden alıntı: Sarı Laci
quote:
quote:
E adam demiş zaten hırsına birşey demiyorum diye. Elbette hırslı, azimli olmak güzeldir. Ancak arkadaşın bahsettiği farklı. Ne yaptığını bilen bir şekilde oynamak...
Yoksa elbette hırslı olması, hele ki milli takım için bu hırsı taşıması elbette güzel birşey...
Alıntıları Göster
Mesajımı okudum da biraz fazla "elbette" kullanmışım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
Ayıboğan
quote:
Orjinalden alıntı: mavizaman
Ayıboğan
koptum ya
quote:
Orijinalden alıntı: y.ilker
quote:
Orjinalden alıntı: mavizaman
Ayıboğan
koptum ya
Alıntıları Göster
yok artık yuh be!
Servett ya oha
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Servett ya oha
bi ara zihnimde acayip bi fotoğraf oluştu gitti adamın ayakkabını yırttı defansa koştu iki tane sol burun deliğinden 3 tane de sağ burun deliğinden yere ve formasına sümkürdü lan bu insan mı dedim ya
dünyada maç esnasında servet kadar burun temizliği yapan yok heralde. bi ara hıncal uluş bu ne rezalet tv sümkürenleri tükürenleri görüyoruz demişti
servet ayıboğan gibi ama süper mücadele ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Servett ya oha
Bunlar olağan şeyler, hiç mi hazırlık maçında aylarca sakatlanan oyuncu duymadınız ? Servet de arada bir kendisini kaybediyor ama alıştık artık onun bu hallerine, biz onu böyle seviyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: dispiacere
Bunlar olağan şeyler, hiç mi hazırlık maçında aylarca sakatlanan oyuncu duymadınız ? Servet de arada bir kendisini kaybediyor ama alıştık artık onun bu hallerine, biz onu böyle seviyoruz.
Alıntıları Göster
musa çözen e sordular bu burun temizleme işini neden sık gösteriyorsun diye adamcagız ne yapsın servet bir müdahele yapıyor tam yakın cekim giriyoruz akabinde burun temizliyor her defasında biz ne yapalım demisti
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
musa çözen e sordular bu burun temizleme işini neden sık gösteriyorsun diye adamcagız ne yapsın servet bir müdahele yapıyor tam yakın cekim giriyoruz akabinde burun temizliyor her defasında biz ne yapalım demisti
Alıntıları Göster
TANK
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Fox
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ayakkabının lifleri çıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Ayakkabının lifleri çıkmış
Alıntıları Göster
yürü be servetim kim tutar seni sonraki hedef Adebayor
quote:
Orijinalden alıntı: Black.Sabbath
yürü be servetim kim tutar seni sonraki hedef Adebayor
Alıntıları Göster
orayı ayağıyla nasıl yapmış öyle anlamadım gitti daha çok yırtıcı bir hayvan tarafından ısırılıp koparılmış gibi
quote:
Orijinalden alıntı: SLOWDIVE
orayı ayağıyla nasıl yapmış öyle anlamadım gitti daha çok yırtıcı bir hayvan tarafından ısırılıp koparılmış gibi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sinager_dante