Şimdi Ara

SERVİCE PACK 2 ADSL BAĞLANTIMI NASIL ETKİLER ANLAYAMIORUM !!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun nasıl yapılacağını anlatırsan cok sevinirim dostum farklı bir kapatma yolu fln mı var acaba
  • Arkadaşlar bu lanet şey benim yukarıdaki mesajımı okuduysanız o mesajdan sonra bir restart attım ve bir daha bağlanmadı!

Aynen sizdeki gibi benim link ve data ışığım yanıyordu sanki bağlıymış gibi ama tık yok hic bir şeyi acmadı bende 98 kurdum sabahtan beri bununla uğraşıyorum
  • sp2 ile alakası yok.telekom olabilir.ama bende şu ara düzgün.gündüz kötü bende.aç açabilrsen sayfa.açana madalya veriyolar.
  • adsl bağlıyım. sp1 üzerine sp2 kurdum daha sonra windows açılmadı bende temiz bir format ile xp yi kurup üstüne direk sp2 yi kurdum böyle yapınca makina felaket oldu nazar değmesin hiç bir problem yok...
    denemekte fayda var...
  • Bu SP2 nasıl kaldırılır bir bilgisi olan varmı, program ekle veya kaldırdan olmuyorda...
  • Walla ben program ekle kaldırdan yapmıştım.Ayrıyeten arkadaşlar hepimizde farklı nedenlerden böyle bir sorun olabilir.Sunuçta çoğumuzun driverları ve program ayarları farklı.Bende sp2'yi kurduğum aynı şey olmuştu zone alarm açıkken internete bir türlü giremiyodum ama onu kapattıktan 5-10 saniye sonra normale dönüyodu sadece aklınızda bulunsun...
  • 1-service pack 2 icerigindeki güvenlik duvari bu tür problemlere neden olabilir. Ayarlarini kontrol edin.
    2-Sevice pack yüklenmeden önce bilgisayarin spyware ve viruslerden arindirilmis olmasi gerekiyor. Microsoft un yükleme talimatini okuyun. Orda alti cizelerek belirtilen noktalar var.
  • modemi göremeyenlerin internet özelliklerinden sihirbazı açarak bağlantılarını tekrar yapılandırmalarını tavsiye ederim.
    modemi görenlerin ise böyle bir sorunla karşılaşması aklıma mantığıma pek sığmıyor.. ama diğer arkadaşların dediği gibi bence de firewall'dan olabilir.. çünkü ben de ağdan diğer arkadaşların bilgisayarına ulaşamıyorum..ama kapatmayı da denemedim fazla kullanmadığım için..
  • arkadaşlar zoom 5510 kullanıyorum.. benzer sorunlar bendede var. ..
    interent explorer ı açıp herhangi bir siteye giriyorum(a sayfası).
    daha sonra zoom modemin ayar sayfasını açmaya kalktığımda 10.0.0.2 sayfası win. çubuğunun en başındaki açık olan internet sayfasında (a sayfasında) açılıyo..
    çok saçma bişe.. yeni bi pencerede açılması gerekirken böyle bişey yapıyo

ayrıca bilgisayarı açtığımda bağlantı simgemi göremiyorum.. daha sonra o bağlantı simgesini görmek için olan gereken ayarları yapıyorum.. ama bilg. yeniden başlattıımda .. yine gidio..işin kötü yanıda win.xp yi daa 5 dk önce kurmuş olmam...
  • sp2 yi microsoft öle bi yapmışki bütün güvenlik duvarları açık nerdeyse microsofttan başka siteye giremez duruma getirmiş bunlar seçeneklerden kaldırılıp tekrar normal hale döndürülebiliyo ama okadar karmakarışık ki hangi öz. kaldırıp hangisini aktif edeceğini mcse hocam bile karşıtırıyo sakın olaki yüklemeyin yoksa internet hayal olur
  • Bende de sp2 den dolayı internet bağlantısında bi problem vardı. Fakat bir hayli ilginç... yükledim bilgisayarı yeniden başlattım sonra internete giriyorum hr şey süper bi 10-15 dakika sonra bir anda tüm bağlantı gitti. Dedim heralde kablo net te bşi var, ama modemin ışıklarında sorun yok. Herneyse dedim bi daha bilgisayarı yeniden başlatayım ve girdi internete oh be dedim ve çat 15 dakika sonra yine bağlantı gitti. Hemen son bi kez daha aynı şeyi tekrarladım ve yine aynısı olunca, tüm firewall ları kapattım, tüm virüs programlarını kapattım, interneti kullanan tüm programları kapattım ve bi daha denedim tekrar aynı sorun. Sp2 yi daha çıktığı ilk gün yüklemiştim o yüzden internette de bu sorunla ilgili bi çözüm bulamadım ve sp2 yi kaldırınca internet tekrar çalışmaya başladı. Şu an ise sp2 yi yüklemeyi düşünmüyorum.

Saygılar...
  • İKİ GÜNDÜR ADSL GİDİP GİDİP GELİYOR.KABAHATİ BAŞKA YERDE ARAMAYIN.TELEKOM NEZAMAN HATA KENDİLERİNDE DEDİ Kİ.BOŞUBOŞUNA PC MODEM AYARLARIYLA OYNUYORSUNUZ.SADECE BEKLEYİN SORUN KENDİLİĞİNDEN DÜZELİYOR.
  • SP2 yüklü bilgisayara formatı çektim dertleri sorunları kökünden halletmiş oldum adsl imde eski haline geri döndü. SP2 yide şu an için yüklemeyi fln düşünmüyorum. ayrıca hatlarda fln da sorun yok SP2 ile kurulamayan bağlantı SP1 ile nasıl kurulyor...
  • sp1 varken daha yavaştı bi de nete girer girmez w32 bulaştı restart attı.
    sp2 yüklü şu an hem güvenli hem de çatır çatır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.