Şimdi Ara

SERVİCE PACK 2 ADSL BAĞLANTIMI NASIL ETKİLER ANLAYAMIORUM !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 4 GÜN ÖNCE SP2 Yİ YÜKLEDİM HERŞEY GÜZEL ADSLDE HERHANGİ BİR SORUN YOK FAKAT DÜN BABAM OFİSİNE ÇAĞIRDI BENİ İŞTE O DA DÜN SABAH YÜKLEMİŞ VE YÜKLEDİKTEM SONRA NETE GİREMEZ OLMUŞ BEN DE SANDIM Kİ İŞTE AYARLARI FALAN YANLIŞ YAPMIŞTIR KURARKEN DEDİM İÇİMDEN NEYSE EVE GELDİM DÜN AKŞAM ÇATIR ÇATIR İNTERNETTE GEZİORUM SONRA YATTIM SABAH 8 DE KALKTIM AÇTIM BİLGİSYARI VE NETE GİRCEM GİREMİORUM ÇILDIRACAĞIM MODEMİN AYARLARINI KONTROL EDİORUM SAĞLAM TELEKOMU ARIYORUM HİÇ BİR SORUN YOK ALTYAPIDA DİOLAR ZOOM X5 KULLANIORUM İTHALATÇISI OLUŞUM BİLGİSYARAI ARADIM SORDUKLARINI YANITLADIM HERHANGİBİR SORUN YOK AMA BAPĞLANTI AKLI ESİNCE GELİP GİDİO OLAY ŞU :

1. İLK BAĞLANMAYA DENEDİM " SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR" DEDİ
    PEKİ DEDİM PİNG YAĞTIM MODEMİ GÖRÜO % O KAYIP
    TELEKOMU ARADIM SORUN YOK BİZDE DEDİLER
    DAHA SONRA BİLGİSYARI YENİDEN BAŞLATIP AZ BEKLEDİM BU SEFER NETE GİRDİ BEN DE HABER BEKLİOM ARKADAŞTAN O NEDENLE ICQYU AÇIK BIRAKIP YATTIM 1 SAAT SONRA UYANDIM TANRIM ICQ BAĞLNATISI DÜŞMÜŞ EXPLORER SAYFA GÖRÜNTÜLEYEMİYOR
    VE TEKRAR PİNG YAPTIM BU SEFER DE: İSTEK ZAMAN AŞIMINA UĞRADI % 100 KAYIP VAR DEDİ BU % 100 KAYIP VE "İSTEK ZAMAN AŞIMINA UĞRADI " LAFI NE DEMEK NASIL ZAMAN AŞIMINA UĞRAR ANLAMADIM BİRİSİ LÜTFEN BANA BUNU ANLATSIN SAYGIOLARIMLA SAĞOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar -- 5 Ekim 2004, 10:24:38 >

• Ping i modeme atıyosan modemle iletişim kurulamadığını gösteriyor.Bu durumda zaten modemin web arayüzüne ulaşamaman gerekiyor.Bence önce firewall warsa onu kapatıp biraz dene oda olmuyosa bence sp2'yi kaldır.Benzer bir sorun bendede olmuştu bu ikisinden birini uygulayınca düzeliyodu.Bide şeyi dene sp2 kurunca xp kendi firewall'unu aktif yapmış olabilir.Onuda ağ bağlantısında sağ tuş yapıp gelişmişten kapat böylede bir dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 5 Ekim 2004, 11:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Ping i modeme atıyosan modemle iletişim kurulamadığını gösteriyor.Bu durumda zaten modemin web arayüzüne ulaşamaman gerekiyor.Bence önce firewall warsa onu kapatıp biraz dene oda olmuyosa bence sp2'yi kaldır.Benzer bir sorun bendede olmuştu bu ikisinden birini uygulayınca düzeliyodu.Bide şeyi dene sp2 kurunca xp kendi firewall'unu aktif yapmış olabilir.Onuda ağ bağlantısında sağ tuş yapıp gelişmişten kapat böylede bir dene.
    Arkadaşım sorun SP2 den degil, alakası yok ..

Bu aralar telekomdan kaynaklı bir sorun oluyor sırayla abpnelere, sana da sp2 kurduktan sonra denk gelmiş, bende bile ara sıra kendi sitelerime giremiyorum, pc de hiçbişi yapamamışken, gece girdigim siteye, sabah modem de kapanmıyor, ip bile değişmiyor, aynı şeylerle giremiyorum, dns ayarları ile oynuyorum ancak öyle girebiliyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Negative

Arkadaşım sorun SP2 den degil, alakası yok ..

Bu aralar telekomdan kaynaklı bir sorun oluyor sırayla abpnelere, sana da sp2 kurduktan sonra denk gelmiş, bende bile ara sıra kendi sitelerime giremiyorum, pc de hiçbişi yapamamışken, gece girdigim siteye, sabah modem de kapanmıyor, ip bile değişmiyor, aynı şeylerle giremiyorum, dns ayarları ile oynuyorum ancak öyle girebiliyorum ..

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar, benzer bir sorunla bende karşı karşıyayım. Corecess 3112 usb modem kullanıyorum, geçen hafta service pack 2 yi yükledim şu zamana kadar internet bağlantısında hiç bir problem yoktu fakat dün bilgisayara girdiğimde ne yaptıysam bi türlü interenete bağlanamadım. ping attığım zaman karşı taraftan cvp gelmiyor. bende sorunun service pack 2 den kaynaklandığını düşünerek sistemi service pack 2 yi yüklediğim günden önceki bir güne geri yükledim fakat değişen hiç birşey olmadı. bunun nedeni ne olabilir yardımcı olsbilirseniz sevinirim. teşekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibanez

slm arkadaşlar, benzer bir sorunla bende karşı karşıyayım. Corecess 3112 usb modem kullanıyorum, geçen hafta service pack 2 yi yükledim şu zamana kadar internet bağlantısında hiç bir problem yoktu fakat dün bilgisayara girdiğimde ne yaptıysam bi türlü interenete bağlanamadım. ping attığım zaman karşı taraftan cvp gelmiyor. bende sorunun service pack 2 den kaynaklandığını düşünerek sistemi service pack 2 yi yüklediğim günden önceki bir güne geri yükledim fakat değişen hiç birşey olmadı. bunun nedeni ne olabilir yardımcı olsbilirseniz sevinirim. teşekkurler.

Alıntıları Göster
    eee sormasi ayiphttp://10.0.0.2 ye girilip adsl status ta herseyiniz belirginlesiyo mu yoksa n/a mi yazıyor öyle yazıyor ise modemi aç kapa yapin eger baglanti hiziniz mode fln yaziyor ise system status a girin ip adress yazmiyorsa baska dns yaziyor ise firewall unda problem vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Usta_AsH

eee sormasi ayiphttp://10.0.0.2 ye girilip adsl status ta herseyiniz belirginlesiyo mu yoksa n/a mi yazıyor öyle yazıyor ise modemi aç kapa yapin eger baglanti hiziniz mode fln yaziyor ise system status a girin ip adress yazmiyorsa baska dns yaziyor ise firewall unda problem vardir

Alıntıları Göster
    maaalesefhttp://10.0.0.2 arayüzüne dahi giremiyorum. ayrıca bu sorun notebook ta meydana geliyor modemi cıkartıp pc ye taktığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usta_AsH

Alıntıları Göster
    Aynı dertten bende müzdaribim... Benim ki az daha farklı... Ben Windows 98 kullanıyordum, Adsl bağlantımda hic problem yaşamamıştım... Dün akşam Xp kurdum ardından SP1 kurdum ve internete bağlandım. İnanılmayacak bir yavaşlık hatta problem vardı. Başlarda hic bir işlem yapmıyordu restart attım neyse msn acıldı ama:

kimseye mesajım iletilemiyordu!!!!!!!!!!
    Icq acıldı ama icq listem bomboştu!!!!!!!
    Google.com a gireyim dedim 4 dakika da yüklendi sayfa!!!!!!!!
    donanimhaber hic acılmadı bile!!!!!!!!!!
    speedtest.ttnet sitesine zorla girdim ve bağlantı testimin 42. kbps oldugunu gördüm!!!!!!!!

Off... :(

Sorun bugünde devam ediyor... Ama şöyle bir yöntem buldum. CTRL+ALT+DEL e basıyorum. orada en üstlerde SYSTEM dosyalarından cft... gibi birşey.. ve benzer 4-5 tane işlemin (.exe) görevini sonlandırdım. Ardından bir anda bağlantı hızlandı... Bugün de ilk pcyi actığımda aynı sorunlar vardı bir kac görevi sonlandırınca düzeldi... Bağlantı hızımda 106 cıktı.

Şimdi bağlantısında sorun olanlar, aşırı yavaşlık olanlar bir dediğimi yapsınlar anlayalım... Ayrıca herkes modemini yazsın.

Benim modem zoom 5510 hadi bakalım cözecez bu sorunu da inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Helper

Aynı dertten bende müzdaribim... Benim ki az daha farklı... Ben Windows 98 kullanıyordum, Adsl bağlantımda hic problem yaşamamıştım... Dün akşam Xp kurdum ardından SP1 kurdum ve internete bağlandım. İnanılmayacak bir yavaşlık hatta problem vardı. Başlarda hic bir işlem yapmıyordu restart attım neyse msn acıldı ama:

kimseye mesajım iletilemiyordu!!!!!!!!!!
    Icq acıldı ama icq listem bomboştu!!!!!!!
    Google.com a gireyim dedim 4 dakika da yüklendi sayfa!!!!!!!!
    donanimhaber hic acılmadı bile!!!!!!!!!!
    speedtest.ttnet sitesine zorla girdim ve bağlantı testimin 42. kbps oldugunu gördüm!!!!!!!!

Off... :(

Sorun bugünde devam ediyor... Ama şöyle bir yöntem buldum. CTRL+ALT+DEL e basıyorum. orada en üstlerde SYSTEM dosyalarından cft... gibi birşey.. ve benzer 4-5 tane işlemin (.exe) görevini sonlandırdım. Ardından bir anda bağlantı hızlandı... Bugün de ilk pcyi actığımda aynı sorunlar vardı bir kac görevi sonlandırınca düzeldi... Bağlantı hızımda 106 cıktı.

Şimdi bağlantısında sorun olanlar, aşırı yavaşlık olanlar bir dediğimi yapsınlar anlayalım... Ayrıca herkes modemini yazsın.

Benim modem zoom 5510 hadi bakalım cözecez bu sorunu da inşallah

Alıntıları Göster
    yokmu arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan

• quote:

yokmu arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aynı sorun bende de var cumartesi günü sp2 yükledim ondan sonra olan oldu , Sitelere bir giriyorum bir giremiyorum , fakat axa oyak sigortanın sitesi sürekli olarak açılıyor . hatta daha ötesine gidiyor , Msn Messenger ' a bile bağlanamadığım oluyor . P2p leri sorarsanız yanından bile geçmeye korkuyorum çunku tık yok , Kablonetin sitesindeki hız testine bakıyorum çok ilginç sonuçlar alıyorum !..

• quote:

Orijinalden alıntı: WestCost

Arkadaşlar aynı sorun bende de var cumartesi günü sp2 yükledim ondan sonra olan oldu , Sitelere bir giriyorum bir giremiyorum , fakat axa oyak sigortanın sitesi sürekli olarak açılıyor . hatta daha ötesine gidiyor , Msn Messenger ' a bile bağlanamadığım oluyor . P2p leri sorarsanız yanından bile geçmeye korkuyorum çunku tık yok , Kablonetin sitesindeki hız testine bakıyorum çok ilginç sonuçlar alıyorum !..

Alıntıları Göster
    hadi siz bi şekilde yavaş yada değil bağlanabiliyorsunuz ben hiç bir şekilde bağlanamıyorum.

• quote:

hadi siz bi şekilde yavaş yada değil bağlanabiliyorsunuz ben hiç bir şekilde bağlanamıyorum.

Alıntıları Göster
    BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ NASIL BULACAZ PEKİ ?
  • quote:

BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ NASIL BULACAZ PEKİ ?

Alıntıları Göster
    xp nin güvenli duvarını kapatıp deneyin ayrıca farklı dns adresleri girin bakalım ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: S!N@N

xp nin güvenli duvarını kapatıp deneyin ayrıca farklı dns adresleri girin bakalım ne olucak

Alıntıları Göster
    valla denedim banamısın demedi
  • quote:

valla denedim banamısın demedi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sp2 yi kaldırıdım ve sonuç ............. TAM İSABET
  • quote:

arkadaşlar sp2 yi kaldırıdım ve sonuç ............. TAM İSABET

Alıntıları Göster
    network ayarlarından tcp/ip ye gel. orda modem ipsi subnet mask dns leri gir. sorununun düzelmesi lazım. sp2 ile adsl arasında bi sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

network ayarlarından tcp/ip ye gel. orda modem ipsi subnet mask dns leri gir. sorununun düzelmesi lazım. sp2 ile adsl arasında bi sorun yok.

Alıntıları Göster
    bu dediklerini yaptım fakat herhangi bi değişiklik olmadı yinede teşekkurler
  • quote:

bu dediklerini yaptım fakat herhangi bi değişiklik olmadı yinede teşekkurler

Alıntıları Göster
    olay telekomdan kesin.gece giren şey gündüz girmiyo.bendede bi kaç gündür başladı delirtmeye başladı beni sanki 56 k kullanıyoz onda bile açılır bunda bazen hiç açılmıyo.ne iş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracul

olay telekomdan kesin.gece giren şey gündüz girmiyo.bendede bi kaç gündür başladı delirtmeye başladı beni sanki 56 k kullanıyoz onda bile açılır bunda bazen hiç açılmıyo.ne iş anlamadım.

Alıntıları Göster
    şu an bende windows sp2 kurulu hiç bir sitede problem yok. çatır çatır download da yapıyo makina. sorunun sp2 ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

şu an bende windows sp2 kurulu hiç bir sitede problem yok. çatır çatır download da yapıyo makina. sorunun sp2 ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    şöyle birşey var, bendeki sorun notbookta meydana geliyor ve üzerinde service pack 2 var. modemi çıkartıp pc ye taktığımda ki onda service pack 2 kurulu değil herhangi bir sorun çıkartmıyor. bu yüzden problemin SP2 den kaynaklanabileceğini düşünüyorum. bende adsl bağlantısını SP2 ile 1 hafta sorunsuz kullandım ama bu ileride sorun çıkarmıyacağı anlamına gelmiyor tabiki.

• quote:

şöyle birşey var, bendeki sorun notbookta meydana geliyor ve üzerinde service pack 2 var. modemi çıkartıp pc ye taktığımda ki onda service pack 2 kurulu değil herhangi bir sorun çıkartmıyor. bu yüzden problemin SP2 den kaynaklanabileceğini düşünüyorum. bende adsl bağlantısını SP2 ile 1 hafta sorunsuz kullandım ama bu ileride sorun çıkarmıyacağı anlamına gelmiyor tabiki.

Alıntıları Göster
    firewall u kapat ve ya gozden gecirmeni tavsiye ederim mesela agdaki ark firewall ı kapatmayınca birbirimizi goremiyoruz... (oyunlarda fln)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.