Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma format attım, service pack'li cd'leri kabul etmedi. SP'siz kurdum ama üstüne sp2 yi kurunca aynı sorun oldu. tekrar başlattığımda açılmıyor windows. SP1 kurmak istedim o da internete bağlanmadan kuramıyor. Ethernet kartımı tanımadığı için de kuramıyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
hdd ni al ve güncel bir pc de xpsp3 ü kur sonra kendi makinene tak ve driver larının güncellenmesini bekle. sonrada anakart + ekr kartı driver ını kur. etherneti otomatik görmesi gerek. artık siteden onuda çekersin
net te XP güncellemesi yapma. kurulum yaptığın HDD VE ANAKART BİOS ayarlarından kaynaklı bir sp li xp kurma sorunuda yaşayabilirsin
bazen bende de optik sürücü - ram den kaynaklı XP kurulmayabiliyor. şans birazda.
İL olarak nerdesin forumdan birisi yardımcı olabilir sana
şimdi, farklı bir SP2 ya da SP3 indirip kurarım. tekrar başlattığımda yine aynı sorunla karşılaşırsam dediğinizi yaparım artık. çok başımı ağrıttı bu iş. pardus kurdum diğer harddiskime, windowsa zarar verdi. dönmek istedim olmadı. sonra iki harddiske de format attım; tertemiz, yeni bir başlangıç için. :) ama bu sorunla uğraşıyorum kaç zamandır. hiç bi yol da katedemedim. çok teşekkür ederim. - bu arada, bursa'da yaşıyorum -
bence teknolojide şan olmaz artık şansı hayatımız her yerine sokmayı başardık her şey şansla yürümez arkadaşım.entegrel değilde bence sen entegreli birt boot cd hazırka derim en güvenilir olanı kendi yaptığın çünkü nerden bilyorsun denediklşerinde sorun olmadığını herhangi bir donanımsal parçadan böyle bir olay olamaz buna eminim.hazır indirmişin hemde sp2 ve sp3 ikisinide yap bi boot cd birde öyle dene.
microsoft'un sitesinden indirdiğim SP2'yi kurdum ve yine aynı sorunla karşılaştım. ayrıca bu sorun birkaç haftadır var ve ben 5-6 kere format atmışımdır ve bi o kadar da biçimlendirmişimdir harddiski fakat açtığımda iki farklı windows çıkıyor seçeneklerde. hangisiyle giriş yapmak istediğimi soruyor ve ben ilkini seçiyorum öyle açılıyor sistem, diğerini seçersem hata veriyor. diğeri nedir bilemedim ve o mu sorun çıkartıyor anlamadım. kendim cd hazırlamayı da bilmiyorum. SP1'li cd bulursam onunla tekrar kuracağım ve olmazsa da ilk defa bilgisayarcıya götüreceğim kasayı. teşekkür ederim..