Şimdi Ara

Servis elemanları ile kavga ettim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla kaç yıl oldu bilmiyorum 5-6 sene olmuştur aboneliğim ttnetle ve aboneliğim süresince en az 150 kere arıza kaydı vermişimdir ve bir kere olsun evime kontrol için gelmemişlerdir. Ah bi gelip de benimle o şekilde konuşsaydı ne güzel olurdu. Bütün hırsımı o adamdan alırdım.

1 mbit internet 55TL , 1 aylık telefon parası( konuşmadan) 16TL , ttnet elemanını dövmek paha biçilemez..
  • Önce geçmiş olsun büyük kabalık etmiş sana.Ama şöle bir haklık payıda eğer nettinde sorun yoksa buna rağmen arıyosan buda ihtiyacı olanların hizmet alamsını engellediğin anlamına gelir.Fakat gerçekten ben haklıyım diyosan 444 0 375'i ara geldiği saatide bildir ve şikayet kaydı oluştur.Onlarda hangi personelin hangi saatte çalıştığı,neriye gittiği hepsinin kaydı vardır.

Diğer bir konu eğer netinde bir sorun varsa ve gerçekten bunu o görevli fark edemediyse.Niteliksiz elaman bulundurdukları anlamına gelir.Ya bu adam yönetmelikler göz ardı edilerek torpille bilgili olmadığı halde alınarak ya da bir başka şekilde kurum bünyesine girmiştir.

Her neyse senin anlattıkların doğrultusunda netinde sorun olduğunu var sayarak;

1.Söz konusu Teknisyen müşteriyle konuşma becerisi ve davranış eğitimlerinden yoksundur.

2.Yaptığı görev konusunda yeterli teknik bilgiye sahip değildir.

Her neyse benm burdna çıkardıklarım bunlar. bunları müşteri hizmetlerine anlatabilirsin.Anlatki onlarda iç denetim mekanizmasını çalıştırıp gerekeni yapsınlar...

quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Kıymetli arkadaşlar ; dün gece arıza kaydı bırakmıştım,bu sabah teknik ekipten biri geldi bana dedi ki, internetinde bir sorun yok neden bizi her defasında rahatsız ediyorsun,seninle uğraşmak zorundamıyız,bağırıp çağırdı ben de bağırıp çağırdım.Şimdi bu adamı ben nasıl şikayet edeceğim,şikayet edersem bir sonuca vararbilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbeen -- 5 Şubat 2011; 15:06:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.