Şimdi Ara

Servis hakkında sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desteklazim -- 18 Mayıs 2020; 19:19:44 >

• Kıdemli departman çözer yüzde yüz değişir o cihaz sıkıntı yapmayın.Konu açıcak bir durum yok.Apple da sorunu çözülmeyen cihaz görmedim.Swap cihaz sadece elinize grlir stokların da yoksa bir tık üstünü bile gönderirler.Apple cihazlarını seven olur sevmeyen olur şu bu denilebilir.Ama asla servis olayına laf ettirmem.O iki kere gidp gelmeside kaskafalı teknisyenden kaynaklanır.

Edit:Msjın son kısmını sonradan fark ettim.Garantisi başlamamış cihaz talep etmek ne demek.Yüzsüzlüğün de kadarı pes senin cihaz değişip geldiği zamsn sen cihazı sat kurtul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 18 Mayıs 2020; 3:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desteklazim D kullanıcısına yanıt
    THH'ye başvurun Apple hep aynı şeyi yapıyor. Ortalama 3-4 aylık sürenin sonunda lehinize sonuçlanacaktır.

Edit: Yukarıdaki arkadaş yüzsüzlük falan demiş bu tarz kişilere aldırmayın yasaları kullanmak en doğal hakkınız bu firmalar bu kanun maddelerini kabul ederek bu ülkede satış yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 18 Mayıs 2020; 4:41:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

Kıdemli departman çözer yüzde yüz değişir o cihaz sıkıntı yapmayın.Konu açıcak bir durum yok.Apple da sorunu çözülmeyen cihaz görmedim.Swap cihaz sadece elinize grlir stokların da yoksa bir tık üstünü bile gönderirler.Apple cihazlarını seven olur sevmeyen olur şu bu denilebilir.Ama asla servis olayına laf ettirmem.O iki kere gidp gelmeside kaskafalı teknisyenden kaynaklanır.

Edit:Msjın son kısmını sonradan fark ettim.Garantisi başlamamış cihaz talep etmek ne demek.Yüzsüzlüğün de kadarı pes senin cihaz değişip geldiği zamsn sen cihazı sat kurtul.
    Kusura bakmayın da neredeyse 2 asgari ücretlik telefonu alıp bir de üstüne sıkıntı çıkarsa herkes garantisini ister.Fanboyluğa gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.