Şimdi Ara

Servis sigortanın onaylamadığı aracı bana sormadan onardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belli sebeplerden dolayı sigorta hasarımı onaylamadı. Önce servise gittiğimde exper onayladı sonra reddetti dediler sonra sigortaya sorduğumda biz hasarı onaylamadık dendi. Servis kendi kafasına göre hasarı onarmış. Kasko karşılamadığı için ben hasarı karşılayamacağım için onarımını istemeyecektim servisten. Zorla para koparmak için onarılmış aracımı taksite girerek ödemesini yaptım. Bu durumda ne yapabilirim servisten paramı nasıl alabilirim? Lütfen bana yardımcı olun mağdurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay90

Belli sebeplerden dolayı sigorta hasarımı onaylamadı. Önce servise gittiğimde exper onayladı sonra reddetti dediler sonra sigortaya sorduğumda biz hasarı onaylamadık dendi. Servis kendi kafasına göre hasarı onarmış. Kasko karşılamadığı için ben hasarı karşılayamacağım için onarımını istemeyecektim servisten. Zorla para koparmak için onarılmış aracımı taksite girerek ödemesini yaptım. Bu durumda ne yapabilirim servisten paramı nasıl alabilirim? Lütfen bana yardımcı olun mağdurum

Servisin haber vermemesi etik olmamış.
    Ama ödediğiniz para, arabanızın tamir bedeli, onu servisten geri alamazsınız.
  • Tamam ama ben bu hasarı karşılayabilsem ya da karşılayacak olsam kasko yaptırmam. Servise de aracı teslim ederken kalp karşılıyorsa onarım başlatılsın dedim. Onay gelmeden başlanmış. Onay gelmeseydi yaptırmıcaktım. Bana sormadan nasıl onarılıyor bi yaptırımı yok mu hocam bunun emrivaki oldu zira

• Mantıken onarım için sigortanın onayını alması gerekirdi servisin...İşgüzarlık yapmışlar...
    Burada "belli sebepler" derken kastedilen nedir? Normal şartta kasko hasarı onaylaması gerekir...
  • hocam servise kim yap dediyse o ödesin, ölümüne pazarlık yapmadan almayın işcilik filan kabul etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Mantıken onarım için sigortanın onayını alması gerekirdi servisin...İşgüzarlık yapmışlar...
    Burada "belli sebepler" derken kastedilen nedir? Normal şartta kasko hasarı onaylaması gerekir...

Hocam ben arabayı almaya gittiğimde siz mi onay verdiniz diye sorduğumda hayır exper onayladı dediler. Ee yazılı olarak onay var mı dedim hayır sözler olarak araç başında olur bu onay dediler. Yani siz benden habersiz bi şey yapmadınız exper onayladı öyle mi? Aynen öyle dendi. Sorsan her yerde kayıt altına alınmaktadır ses ve görüntü yazıyorlar o Zaman bunu da bulsunlar. 'Belli sebepler' dediğim yabancı ehliyetim var. Araç bana ait. Yabancı ehliyet 6 ay ülkeye girişten sonra geçersiz sayılıyormuş. Ama nedense böyle bi yasadan ne benim ne de acentelerinin haberi yok. Ehliyet yokmuş muamelesi görüyorum. 6 ay sonrasında 1 yıla kadar noter onaylı olabilirmiş. 1 yılı geçerse de tc ehliyeti ile değiştirmem gerekiyormuş. Öneriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

hocam servise kim yap dediyse o ödesin, ölümüne pazarlık yapmadan almayın işcilik filan kabul etmeyin

Aracı 1 hafta beklettim 1 hafta sonunda aldım. Hiçbir indirim yapmadılar bi 200 liracık zaten sigorta indirimi varmış nası bi şey anlamadım ama o kadarcık indi. İşçilikten indirin dediğimde imkanı yok dendi.

• Odemekle hata yapmisiniz durumu bilmiyorum ama benden habersiz is yapsalar ben olsam odemezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemeseydiniz sizden habersiz nasıl onarım başlatırlar. kaskoyu millet boşuna mı yapıyor. arar söylersin kasko onay vermedi biz onarıma başlayalım mı dersin, kişinin kendi tercihine bırakırsın. ödeme yaparak hata etmişsiniz.

geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Mantıken onarım için sigortanın onayını alması gerekirdi servisin...İşgüzarlık yapmışlar...

Hocam ben arabayı almaya gittiğimde siz mi onay verdiniz diye sorduğumda hayır exper onayladı dediler. Ee yazılı olarak onay var mı dedim hayır sözler olarak araç başında olur bu onay dediler. Yani siz benden habersiz bi şey yapmadınız exper onayladı öyle mi? Aynen öyle dendi. Sorsan her yerde kayıt altına alınmaktadır ses ve görüntü yazıyorlar o Zaman bunu da bulsunlar. 'Belli sebepler' dediğim yabancı ehliyetim var. Araç bana ait. Yabancı ehliyet 6 ay ülkeye girişten sonra geçersiz sayılıyormuş. Ama nedense böyle bi yasadan ne benim ne de acentelerinin haberi yok. Ehliyet yokmuş muamelesi görüyorum. 6 ay sonrasında 1 yıla kadar noter onaylı olabilirmiş. 1 yılı geçerse de tc ehliyeti ile değiştirmem gerekiyormuş. Öneriniz nedir?

Yalnız bir kanundan haberinizin olmaması mazeret sayılmıyor hocam. Bilgi olsun.

• Geçmiş olsun.

Bir avukat aracılığı ile ödeme iptalini isteyebilirsiniz.Yazılı olarak imza atmadığınız sürece onarım yapamazlar.Yaparlarsa kendi hataları olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Geçmiş olsun.

Bir avukat aracılığı ile ödeme iptalini isteyebilirsiniz.Yazılı olarak imza atmadığınız sürece onarım yapamazlar.Yaparlarsa kendi hataları olur.

Teşekkür ederim. Aracı teslim ederken exper gelmeden önce prosedür gereği birsürü evrak imzalattırıyorlar. Avukata danışacağım yakında bu olayı. Bugün servis memnuniyet için aradı ben de memnun kalmadığımı ve sebebini söyledim. Sigorta onaylamamış siz kafanıza göre yapmışsınız dedim. Ben izin verdiğim için yapmışlar ki öyle bir şey olmadı. Ses/görüntü kayıtları talep ettim bakalım nolacak. tek söylediğim şey 1000TL'ye kadar hasarı ödeyebileceğim fazlasını ödeyemeceğimdi. Niye arayıp onarımı durdurmadınız diyor bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Yalnız bir kanundan haberinizin olmaması mazeret sayılmıyor hocam. Bilgi olsun.

Maalesef..

• araç marka model nedir kazası nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.