Bildirim
--Servis Tavsiyesi--
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pardon arkadaşlar aynı konuyu iki kere açmışım. İlkini ouşturamadım zannettim. Admin arkadaşlar birini silerse sevinirim. Teşekkürler. -
2007 model yarisi bakım için servise götürdüğümde 80bin bakımı
filtreler balatalar diskler vs 1200tl para ödemiştim bir yıl önce.
tek şansım 2007ve bazı modellerde kampanya vardı
aracım otamatik ve dizel. kampanya dahilinde debraj balatası değişti
otomatik şanzımanın bir parçası değişti yapılanişlemler 1500tl yakın bir tutardı
kampanya dahilinde olduğundan para alınmadı.
şimdi belki sizin araç kampanya kapsamına giriyordur serviste bakım yaptırmanızda
fayada var. zaten ruhsata bakınca anlıyorlar kampanya varmı yokmu (belirli seriler kampanya kapasamında)
dişarda bir ustaya götürecekseniz en azından kampanya varmı yokmu servise bir danışmanızı öneririm.
eğer kampanya yoksa bakımda değişmesi gereken filtre vs parçaları servisten almanızad fayada var
servisten alıp dışarda iyi bir ustaya bakımı yaptırabilirsiniz.
balata disk filtreleri mutlaka servisten alın dişardan alınan parçalara ben hiç güvenmem.
-
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Kampanyayla ilgili servisle görüşeceğim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla kronik sorunları
- toyota corolla 1.4 d-4d turbo sorunu
- benzin filtresi ne zaman değişir
- toyota corolla anahtardan cam kapama
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- bayiden sıfır araba fiyatları
- toyota highlander türkiye fiyatı
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- corolla gr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X