Şimdi Ara

BEYLER COROLLASINA ANAHTARDAN CAM KAPATMA YAPTIRAN DUYAN EDEN VARMI??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOYOTA COROLLA İÇİN RENAULT VE FRANSIZ ARABALARINDA OLAN ANAHTAR KUMANDASINDAN KAPAMA TUŞUNA BASILI TUTUP AÇIK KALAN CAM VS AÇIKLIKLARI KAPATMA SİSTEMİNİ UYARLAMA İMKANIMIZ VARMI 2003 EN BAZ 307 LERDE VAR BU SİSTEM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankoseoglu34 -- 19 Ağustos 2013; 1:54:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Corolla'na Anahtardan Cam Kapatma Özelliği

Toyota Corolla otomobilleri, sürücülerin konforu için çeşitli özelliklere sahiptir. Bu özelliklerden biri de anahtardan cam kapatma özelliğidir.

Anahtardan cam kapatma özelliği sayesinde siz aracınızdan uzaklaştıktan sonra araç üzerindeki anahtarı kullanarak tüm camları aynı anda kapatabilirsiniz. Bu özellik, ani yağmur veya dolu yağma durumlarında camlarınızı açık unutmanıza karşı koruma sağlar.

Toyota Corolla'da anahtardan cam kapatma özelliğini etkinleştirmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Aracın tüm camlarını açın.
    • Anahtarı kapı kilidine takın ve saat yönünde çevirerek kapıların kilidini kapatın.
    • Anahtarı saat yönünde çevirmeye devam edin ve yaklaşık 5 saniye boyunca bu konumda tutun.
    • Bu süre zarfında camlar otomatik olarak kapanacaktır.

Toyota Corolla'da anahtardan cam kapatma özelliğiyle birlikte anahtardan cam açma özelliği de bulunur. Bu özellik, aracınıza binmeden önce camlarınızı açmak için kullanılabilir.

Anahtardan cam kapatma özelliği, Toyota Corolla otomobillerinde konfor ve güvenlik sağlayan kullanışlı bir özelliktir. Özellikle yağışlı veya soğuk havalarda aracınızı korumak için faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende bugünlerde araştırıyorum bu işi;

Şöyle bir ürün var;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-smartwind-akilli-cam-modulu-sw-m-133871384/detay

Hakkında pek fazla bir yorum bulamadım nette.. Ancak özellikleri klasik cam kapatma modüllerine göre çok iyi..

Tecrübesi olan varsa ben de takipteyim...

• Reason kullanıcısına yanıt
    aynen ama insan çekiniyor tabi kullanan eden var mı yok mu bi sistem arıza verse sigortalar elektrik aksamı vs gittimi al başına belayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankoseoglu34 -- 27 Ağustos 2013; 23:56:51 >
  • Valla linkteki ürün güzelmiş
    Ben 2009 da klasik kapıları kilitlediğinde camları otomatik kapatan modül taktırmıştım
    Hala gayet güzel çalışıyor

Bu ürününde sorun çıkartacağını hiç sanmam
    Sonuçta aynı kumandadan kapatma ve açma tuşuna göre çalışıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Valla linkteki ürün güzelmiş
    Ben 2009 da klasik kapıları kilitlediğinde camları otomatik kapatan modül taktırmıştım

Üstad şimdi öyle çok vaktim yok eğer ürünün montajı çok komplike bir şey ise usta aramakla uğraşamam kolaysa mahalledeki oto elektrikçiye yaptırırım nasıl montajı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankoseoglu34

quote:

Üstad şimdi öyle çok vaktim yok eğer ürünün montajı çok komplike bir şey ise usta aramakla uğraşamam kolaysa mahalledeki oto elektrikçiye yaptırırım nasıl montajı ?

Valla üstadım ben Toyota serviste taktırmıştım, takılırken izledim şöför tarafı kapının içini söktüler, oradaki cam otomatiği soketleri sanırım zaten hazır ve uyumlu 15 dakikada işi bitirdiler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cankoseoglu34

quote:

Valla üstadım ben Toyota serviste taktırmıştım, takılırken izledim şöför tarafı kapının içini söktüler, oradaki cam otomatiği soketleri sanırım zaten hazır ve uyumlu 15 dakikada işi bitirdiler...

Linkteki satıcıyla konuştum diyor toyotalarda tek tuşla kapanan cam olduğu için bazen o fonksyonu kullandığın zaman cam tam kapanıp 3 cm açılabilir ama kesin değil toyotalarda sorunsuz kullanman için cam düğmelerini çıkartacak orda - girişle cihaza röle mine bişeyler anlattı o şekilde linkteki ürün sorunsuz çalışıyormuş garantili zaten bakalım karar verip yaptırırsam videolu atarım buraya

• Toyotalarda tek dokunusla kapatılan mode oldugundan bu tur cıhazlar uyumlu degıl.Bende cok arastırdım oncekı aracımda vardı ,bunda olmaması cok kotu oldu.Ama anahtara bastıgınızda elektrıklı aynaları kapatan ve acan modul taktırdım.O sorunsuz calısıyor
  • TAVCI T kullanıcısına yanıt
    aslında kışın kalorifer yazında full klima ile gezindiğim için camla işim yok aynaların açılıp kapanması bana daha makbule geçer ürün nedir kullandığınız ve uyumlu olduğu modeller nedir nasıl kurulum gerçekleştirdiniz bu arada
  • 89 tlye aldım ve elektrıkcıde 40 tlye taktırdım.Hem cok kullanıslı hemde karızmatık.
    Sadece otomatık ayna dugmesının arkasındakı kablolara baglanan kıbrıt kutusu kadar bır modul.
    Kumanda uzerınde kılıtlemeye basınca aynaları kapatıyor, kapı kılıtlerını acınca da aynaları acıyor.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/toyota-auris-otomatik-dis-ayna-kapatma-modulu-77437707
  • Tavcı kardeş sağolasın bu ürün corolla içinde uygun ise alıcam son günlerde aklıma takıldı elegantlarda standart olan şu geri görüş ekranlı aynaya bayii kaç para fiyat çeker veya birebir çakmasını nerden buluruz
  • Tırı vırı araçlarda olan anahtarla cam açma kapatma özelliği toyota corallason model araçlarda olmaması toyotanın ayıbıdır bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.