Şimdi Ara

Servis yok!!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Iphone 4 4.0.2 01.59.00 basebandli telefonumu LimeRa1n Jailbreak+Ultrasn0w Unlock yaptıktan sonra kullanırken arada bir kapatıp açtıktan sonra servis yok diyordu.

Fakat 2 günden beri sürekli servis yok ne yaptıysam düzelmedi.

Fikri olan, yardımcı olabilecek olan var mı?

Not: Telefon pasaport kayıtlı. Imei sorgulamadan baktığımda da kayıtlı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esiks1

Arkadaşlar Iphone 4 4.0.2 01.59.00 basebandli telefonumu LimeRa1n Jailbreak+Ultrasn0w Unlock yaptıktan sonra kullanırken arada bir kapatıp açtıktan sonra servis yok diyordu.

Fakat 2 günden beri sürekli servis yok ne yaptıysam düzelmedi.

Fikri olan, yardımcı olabilecek olan var mı?

Not: Telefon pasaport kayıtlı. Imei sorgulamadan baktığımda da kayıtlı gözüküyor.

ayni sorun bendede var hocam bazen sim faliture falan yaziyar onun icin once sim karti cikariyorum sonra cihazi kapatiyorum sonra cihaz kapali sekilde sim karti takiyorum ve cihazi aciyorum noral oluyor bzende olmadigi zamn 3g yi acip kapiyorum sorun hall oluyor
  • böyle durumda şunları uygularsanız çalışması gerekir;

1- uçuş modunu açmak/kapamak, 3g/edge aç kapamak, telefonu respring, reboot ile denemek, sim kartı çıkartıp kapalı haldeyken takıp açmak (işe yaramadıysa 2. işlemi deneyin)
    2- sim kart takılı iken cydia'dan ultrasn0w'u silip tekrar yüklemek (yaramadıysa 3.)
    3- sim kartı çıkartıp cydia'dan ultrasn0w'u silmek, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamak, tekrar cydia'dan ultrasn0wu sim kart takılı iken tekrar yüklemek, respring.. (olmadıysa 4..)
    4- 3. işlemde çalışmaz ise işlemler sonucu sim kart çıkartıp ağ ayarlarını sıfırlamak, telefon tam açılırken elma ekranında sim kartı tekrar takmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

böyle durumda şunları uygularsanız çalışması gerekir;

1- uçuş modunu açmak/kapamak, 3g/edge aç kapamak, telefonu respring, reboot ile denemek, sim kartı çıkartıp kapalı haldeyken takıp açmak (işe yaramadıysa 2. işlemi deneyin)
    2- sim kart takılı iken cydia'dan ultrasn0w'u silip tekrar yüklemek (yaramadıysa 3.)
    3- sim kartı çıkartıp cydia'dan ultrasn0w'u silmek, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamak, tekrar cydia'dan ultrasn0wu sim kart takılı iken tekrar yüklemek, respring.. (olmadıysa 4..)
    4- 3. işlemde çalışmaz ise işlemler sonucu sim kart çıkartıp ağ ayarlarını sıfırlamak, telefon tam açılırken elma ekranında sim kartı tekrar takmak

hocam 2 gundur bunların hepsini yaptım. şimdi 4.1 i yüklüyorum baseband yükseltmeden ona geçip tekrar deneyeceğim.

• valla düzelmesi lazımdı, simkartınızda inş sorun yoktur kesimiyle ilgili. 4.1'e bb sabit geçip jb yapmak en temizi...
  • Allah kahretsin sanırım korktuğum başıma geldi.

Talimatlara uyarak 4.1 e geçeyim derken basebandım da yükseldi.

SHSH kaydım var.

Bu şekilde eski basebanda (01.59) geri dönebilir miyim?

:((
  • quote:

Allah kahretsin sanırım korktuğum başıma geldi.

SHSH kaydım var.

hayir hocam 4.0.2 ye done bilirsin ama bb di dusuremezsin beklemelisin mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Allah kahretsin sanırım korktuğum başıma geldi.

SHSH kaydım var.

hayir hocam 4.0.2 ye done bilirsin ama bb di dusuremezsin beklemelisin mecbur

Cevap için teşekkürler..

Telefonu aldık 1 aydan fazla bekledik şimdi servis yok hatasını düzeltirken baseband gitti tekrar bekle yeter valla.. Bilsem bu kadar işkence olacağını parası neyse verip burdan alırdım..

Unlock için beklerim diyen varsa 1 ay kullanılmış telefonu 1200 TL ye satacağım. Pasaport kayıtlıdır.

• 1.200'e 1 ay kullanılmışı gitmez arkadaşım 0 kapalı kutu 1.150'den alıcı beklerken.
  • Ayrıca sahibinden de kapalı kutu kayıtlı İngiltere cihazlara 1250 1300 e gidiyor...
  • Üstadlar madem öyle diyorsunuz pazarlık payı vardır diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.