Şimdi Ara

Servispoint rezilliği... MSI Z87-G43 Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda oluşan bir arıza vardı.RAM'ler dual slot çalışmıyordu veya ekran kartından görüntü alınmıyordu,öncelik olarak anakartta oldugunu sandım ve RAM'lerle birlikte yolladım Inventus'a.Inventus'ta anakart'ın yapılan testler sonucu hiç bir problemle karşılaşılmadığını söylediler.Ben de RAM'leri işlemci denetlediği için INTEL'e bir mail attım.Hemen benimle iletişime geçtiler ve yeni i5-4670K işlemcim 5 gün içerisinde bana ulaştı.Anakart'ı bu sefer SERVIS POINT'e yollayalım isterseniz dediler bende olur dedim.15 gün oldu sanırım.Bu pazartesi aradım bana yeni anakart'ın geleceğini değişimin onaylandığını söylediler fakat pazartesi gününden beri hiç bir ilerleme yok.INVENTUS'u arıyorum bize rapor gelmesi lazım diyorlar,SERVISPOINT'e ulaştım onlarda artık rapor yollamıyoruz dedi.En sonunda PENTA'yı arayayım dedim onlarda topu yine SERVISPOINT'e attı.Yani anlayacağınız değişim onaylandığı halde milletin keyfine göre bekliyoruz.Artık haftaya mı gelir bu cumaya yetişir mi bilmiyorum ama bundan sonra MSI anakart almamayı düşünüyorum servisi değişmediği sürece.Sırf şu testlerle kaybolan vakit yüzündende 1.5 aydır bilgisayarım yok.INVENTUS'ta nasıl test edileceğini biliyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianRoscoe -- 6 Mayıs 2015; 12:17:07 >

• BrianRoscoe B kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun sıkıntı ancak seni pc siz kalan anlar ..

asustan sonra bunu duymak korkutmaya başladı beni hangi anakartı alacağız artık
  • Geriye tek kalemiz gigabyte kaldı,oda bozmasa bari.
  • BrianRoscoe B kullanıcısına yanıt
    Benim anlayamadığım ,İnventus anakart ve rem'ler de sorun yok diyor.Sizde intel'e mesaj atıyorsunuz yeni işlemci gönderiyorlar.Ee anakart neden değiim sürecine giriyor takrardan?
  • Bende de msi z97 gaming 3 var.ekran kartını bazen görüyor bazen görmüyor.sizde de öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam INVENTUS yaptığı testler sonucu sorunun olmadığını söyledi.Tekrar yolladılar dedim baştan bir montajlayayım baktım hala aynı problem.Sonra geri aradım dedim durum böyle böyle hala devam ediyor.INVENTUS'ta tekrar yollayın bu sefer PENTA üzerinden SERVISPOINT'e yollayalım dediler.Zaten bu problemin kaynağı ya işlemci ya da anakarttı.INVENTUS'la konuştum tekrardan bayağı bir ısrarcı oldum peşini bırakmadım işin.Şimdi ikiside değişti.Z97-G43 aldım para elime 5-6 gün önce geldi.MSI Z87-G43 Gaming kalmamış ellerinde.Şu an sıkıntı yok bakalım...

Bu arada @Hasantemel hocam,aynı problem bende vardı anakart ve işlemci değişmeden önce.RAM'leri DUAL CHANNEL çalıştırmıyordu ve Ekran kartını bazen görüyordu bazen görmüyordu.

@hasantemel,@nirvanha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianRoscoe -- 16 Mayıs 2015; 18:19:37 >
  • Teşekkürler cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatan bilgisayarda aynısı başıma geldi.Ücret iadesi durumu vardı.Ancak 1,5 hafta sonra alışveriş yaptığım karta ücreti EFT yaptılar.Firmalar yasal hakkın doğmasına rağmen genel olarak ödeme yapmak istemiyorlar.Sizin peşini takip etmeniz lazım.Günde 1 kere vatan müşteri hizmetlerini arayarak ancak ücret iadesimi 1,5 hafta sonunda alabilmiştim.
    Ben burda açıkçası suçlu göremedim.Maalesef ki türkiyede satış sonrası hizmet ve teknik servis konusu biraz zaman ve sabır isteyen bir durum.
  • Hocam konu bu zaten :D INTEL'den ticket oluşturdum 20 dakika sonra aradılar 2 gün sonra DHL kuryesi gelip aldı 2 gün sonra da yeni işlemcim geldi.Ama anakart'ın 1.5 - 2 ay serviste sürünmesi beni sinirlendirdi.Değişim kararı çıkıyor niye bekletiyorsunuz?Hepsi topu birbirine atıyor yok onay maili atmaları lazım yok bize bir bilgi verilmedi...İşin böyle olması biraz can sıkıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.