Şimdi Ara

Serviste parça çalarlarsa ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim masaüstü pc sıkıntılı. Birazdan servise götüreceğim. Sorun şu:içindeki parçaları servisteki eleman çalarsa ne yapacağım? Bir şeyin çalınıp çalınmadığını nasıl anlayabilirim? Daha önce bir arkadaşımın başına gelmiş ondan soruyorum. Parçaların fotoğrafını mı çekeyim ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işin garantisi yok ama bi başkasının daha önce gidip memnun kaldığı büyük bir servise götürebilirsiniz. Öyle bi imkan yoksa yapacak pek birşey yok. Foto çekseniz de adam çaldıktan sonra "bana bunu bu parçalarla verdin" diyebilir.
    Yine de aida64 programıyla donanımlarınızı görüp bi yere not alabilirsiniz.

• en iyi teknik servise ver diyecemde bir okadar da para lazım gittiğin servise acil bunu yapı götürecem de adamların başında bekle resimle birşey ispatlıyamazsın internette birüsürü resim var derler seni perişah ederler mahkemelerde
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yorum için teşekkürler.

• KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    Başında beklicem aynen.

• canersanli C kullanıcısına yanıt
    aslında pc sorunu nedir belki burda hal ederiz
    Bilgisayara aşırı yük bindiği zaman (oyun oynarken vs.) fanlar aşırı çalışıyor ki bu normal bir şey biliyorum ama önceden böyle değildi. Bir de tiz bir ses geliyor arada. Bir buçuk senedir toz alma dışında bakımı yapılmadı genel bir bakımını yaptırcam hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ben bilgisayarı getirdim de işlemciye termal macun sıkılcaktı burdaki adam bunun soğutma sistemi varmış zaten ona gerek yok dedi. Öyle bir şey var mı yoksa beni mi yiyor? :D

büyük ihtimal seni yemiş
  • Doğru, açamadığı için öyle bir şey dedi anladım ben zaten. Şimdi açtı macunu sıktı. Valla burda getirebileceğim tek yer burasıydı idare edicem artık napıyım.

inşallah sorunun işlemci macunundan veya fandan kaynaklansın çünkü fanların aşırı ses çıkartması başka bir sorun gibi sonucu bana yaz
    Tamamdır, kontrol eder etmez yazıcam. Eyvallah

• Sorun düzeldi gibi görünüyor. Fanlarda aşırı ses gibi bir şey yok şu an bakalım böyle devam edecek mi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.