Peki.. Araba senin.. Biz tüm bunları insanları modifikasyondan biraz soğutalım diye yazıyoruz,etrafımıza da söylüyoruz. Etrafta, Mecachrome'da çalışan bir makine mühendisi havasında büyük konuşan,bu işlerin kağıt üstündeki getirisi karşılığında götürdüklerinden bahsetmeyen dükkancı adamlar var. (Fiatcı,sana söylemedim,senin ne yaptığını bilemem). Bunların eline düşmeyesin diye yazdım. Sonra buralarda "Arabamı mahvettiler,yakıt tüketimi 10lt oldu,garantiden çıktı" vs diye yazma da..
Gerçek hayatta yüzüne "Saçmalama! Bilmiş havalarına giriyorsun! Sen ne diyon ya!" diyemeyeceğiniz insanlara burada diyebiliyorsunuz,rahat olun.. Benim hiçbir yazımda bu laflar bulunmaz çünkü hakarettir.. Bu tarzda yazan adamlara benim de daha fazla yazacak birşeyim yoktur..
quote:
Orjinalden alıntı: gordini
Peki.. Araba senin.. Biz tüm bunları insanları modifikasyondan biraz soğutalım diye yazıyoruz,etrafımıza da söylüyoruz. Etrafta, Mecachrome'da çalışan bir makine mühendisi havasında büyük konuşan,bu işlerin kağıt üstündeki getirisi karşılığında götürdüklerinden bahsetmeyen dükkancı adamlar var. (Fiatcı,sana söylemedim,senin ne yaptığını bilemem). Bunların eline düşmeyesin diye yazdım. Sonra buralarda "Arabamı mahvettiler,yakıt tüketimi 10lt oldu,garantiden çıktı" vs diye yazma da..
Gerçek hayatta yüzüne "Saçmalama! Bilmiş havalarına giriyorsun! Sen ne diyon ya!" diyemeyeceğiniz insanlara burada diyebiliyorsunuz,rahat olun.. Benim hiçbir yazımda bu laflar bulunmaz çünkü hakarettir.. Bu tarzda yazan adamlara benim de daha fazla yazacak birşeyim yoktur..
Ben ne yaptığımı biliyorum eğer arabama chip taktırırsam garantiden sonra taktıracağım. Ayrıca çok şükür kimsenin eline de düşmem antalyada modifiyeci amcaoğlum var. Arabadan da çok iyi anlıyor kendinin suprası ve shelby mustangi var. Herşeyimi o yapar. Ayrıca "Saçmalama! Bilmiş havalarına giriyorsun! Sen ne diyon ya!" ifadeleri hakaret değildir. Bunlar karşıdakinin düşüncesinin yanlış oldugu v.b olunca tepki amacıyla kullanılır. Bu ifadeleri hakaret sayan ve alınan da kompleksli bir insandır. Ama yinede iyi niyetine teşekkür ederim...Evvel Allah kimsenin eline düşmeyiz...
Karşındaki insanın fikrinin yanlış olduğunu düşünüyorsan "Bence yanlış düşünüyorsun.. Bendeki bilgi böyle değil.. Senin söylediklerinde tutarsızlık,eksiklik var" vs vs denir.. Edep,adap meselesi tabii.. Hadi,kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: gordini
Karşındaki insanın fikrinin yanlış olduğunu düşünüyorsan "Bence yanlış düşünüyorsun.. Bendeki bilgi böyle değil.. Senin söylediklerinde tutarsızlık,eksiklik var" vs vs denir.. Edep,adap meselesi tabii.. Hadi,kolay gelsin..
Burda kimse senden Türkçe dersi alacak değil;
isteyen şivesiyle konuşur "ne diyon ki gardaş la" der isteyen biraz daha kibar şekliyle "ne diyon sen ya " der isteyen de sanki resmi kurumdaymış gibi "ne diyorsun kardeşim" der
Burası resmi bir kurum değil ve dediklerinin edeple adapla bir ilgisi yok. Asıl bu şekilde insanların konuşmalarını yorumlamak, ders vermek ayıp olur. Küfür ve hakaret geçmediği sürece herkes istediği gibi konuşabilir. İnsanların şivelerini ve konuşma şekillerini yadırgayarak kendini övmek insanları küçük görmekten başka birşey değildir.
Neyse bu tartışmayı uzatmayalım, konunun kilitlenmesini istemiyorum.
burası baya gerilmiş yaw şöle yorumları bi okudum da....
yurdum insanındaki elektriğe,strese bak..valla bu hiddetle bir vursak burdan ecdadın yarım bıraktığını 2 günde tamamlarız avrupayı dökeriz okyanusa..
quote:
Orjinalden alıntı: the engine
yurdum insanındaki elektriğe,strese bak..valla bu hiddetle bir vursak burdan ecdadın yarım bıraktığını 2 günde tamamlarız avrupayı dökeriz okyanusa..
topic baya bi karışmış. küçük bi üslup yüzünden bunlara gerek yok yav. biraz daha anlayışlı kardeşler. birbirimize lazımız.
hu huuuu...!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme