hocam şimdi fiyat farkı vermeyeceğimi içeren bir mail attım cevap olarak. yanıtı geldiğinde mahkemeye gideceğim. dediğiniz gibi emsal karar olur. benden sonrakilere de çok yarar. gerekirse ekşide de başlık açacağım. @forvet09 @onr1818 gerçekten de öyle. daha düşük model kart için fark isteniyor :)) ayıp . mahkeme falan iş uzayacak evet. firma yetkilisi yok sanırım. sırf forumda bir sürü şikayet var hangisine yetişsin adam onlar da haklı. |
Güncelleme ! Kazandım ! Servisten Değişim Raporu Çıktı! Asus Tuf rx5700xt 8gb muadili ? (3. sayfa)

-
-
Bu biraz zorlama olur.
Muadil değil, üst seviye kartlar bunlar.
3060-ti, 6700, 2070, vs. Kabul edilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman 2 tane 6700 xt istesin.quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.
Bende onu diyorum. Ama hep sen karar veriyorsun ne olacağına.quote:
Bu mesaj silindi.
5700 xt, serisinin üst segmenti değil. Orta siklet.
5000 serisinde üst segment çıkmadı.
Oyun için satılan bir kartın muadili oyun performansı ne ise o verilir. Yoksa orta seviyede bir üst kart verilir.
5700xt nın muadili 6900xt' imiş , bunu her yerde söyleme.
Bakalım kim haklı çıkacak.quote:
Bu mesaj silindi.
İmkan varsa eğer size muadili veya üstünü verirler ama imkan yoksa iade verme hakkı var firmanın. Umarım dilediğiniz gibi güzel bir kart alırsınız -
@spintirea @forvet09 @AREryilmaz @nasty1521 @onr1818
Arkadaşlar öncelikle yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Konuyu öne çıkarırsanız herkes görsün lütfen. Firmaların dayatmalarına karşı duralım. Tüketiciler olarak bilinçlenelim.
Firmayla yaptığım mailleşme sonucunda firma fiyat farkı olmadan ürün değişimini kabul etmedi. Bu yüzden de iade sürecini başlatıyoruz dediler.
Tüketici hakem heyetini arayıp konuyu aktardım ve "kesinlikle fiyat farkı isteyemeyeceğini" söylediler. Mahkememize başvurun hakkınızı alın dediler. Hatta öyle ki telefonda konuştuğum kişi sinirlendi yani o derece. öyle bir dünya yok diyo.
Şimdi mahkeme başvurusunu yaptım.
Konuyu öne çıkaralım lütfen. Gelişmelerden haber vereceğim.
-
One çıkardım, herkese örnek olsun sonuna kadar hakkınınızı arayın. Fakat maalesefki ülkemizde bu firmalara bir yaptırım olmadığı gibi birde hakem heyeti çok uzun sürünce böyle çok vaka yaşanıyor. Resmen şans işi oldu artık. -
çakallar ya! rx5700xt ye karşı 1660 süper verip birde 700 tl para alacaklar.
ya aynı kartı iste ya da 6700xt den aşağı kart kabul etme.
nvidia için 2070 süper.
-
Böyle olacağı taaa en baştan belliydi.
İnşallah sonu istediğin gibi olur.
-
Umarım sorun en kısa sürede dilediğin gibi sonuçlanır. Keza bende şu an bire bir aynı problemi yaşıyorum. Asus servisten değişim belgesini bugün aldım. Firma ile ilgili süreci bugün başlattım bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
-
1 aydır bir gelişme yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh Bu Konu Neymiş 5700XT Muadili 6900XTler mi Dersin 6800XTler mi Dersin Servisin 1660 Super İçin Üstüne 700 İstemesi mi Dersin
Bir Arkadaş Yazmış 5700XT 5000 Serisinin En Üstü Şimdi 6000 Var 6900XT İsteyin Diye Oldu Canım Başka
Konu Sahibi Sonuç Aldıysa Paylaşabilir mi
-
6700 falan vermeleri gerekir ellerinde 5700 olsa satacakları fiyat 15 civarı olurdu şuan sıfır fiyatlar bu şekilde onun için gayet hayvanlık oluyor yaptıkları teklif. Hakem heyeti artık ne kadar hukuk falan biliyor ve önemsiyorsa şansınıza kalmış.
-
Bugün yaşanan bir gelişme de şöyle :)
Hepsiburada (satıcı Vizyon Bilgisayar) para iadesi teklif ediyor. 4300 TL :) Reddettim tabi ki. Kartın son satış fiyatı 12.000 TL bandında.
Diğer arkadaşa yapılan teklifler bana yapılmadı. Yerine başka bir kart önerilmedi. Direkt bir emrivaki ile iban verin paranızı yatıralım dediler :)
Biraz sert konuştum bakalım ne olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDoiD -- 14 Haziran 2021; 12:22:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X