bence bu serwer lar arası fiyat farkı nın nedeni serwerların yenilik eskilik durumu çünü yeni serwer da çoğu kişi de o item olmadığı için satmak da tabiki dolayısıyla pahalılaşıyor bence bu yeni cıkacak serwer da itemler bayaa pahalı olacak ör abyss 3 m tahminim sizce de böyle değil mi?
bunu zaten bilioruz nden bole bir konu acma gereksinimi duydun?
quote:
Orjinalden alıntı: {DeaTH_TR}
+1
Serwerlar kapalı işte konusacak bir konu olsun
aslında cok gerekli bir konu kutluyorum bu arkadası ..bende diyorum neden bole serverlar ..
quote:
daha insancıl yaklaşmanı bekliyodum ben zaten bunu bilmeyenler için açtım bu topici!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ***Dark___Blue***
quote:
daha insancıl yaklaşmanı bekliyodum ben zaten bunu bilmeyenler için açtım bu topici!!!
la buraya millet aylardır bakıyo, topic araştırıyo. ne yeni gireni olcak sana
aslinda sana 10 yasindaki cocuk bile bilior server lar arasi fiyat farkini bence topic acarken dikkatli dusun ole ac
la buraya millet aylardır bakıyo, topic araştırıyo. ne yeni gireni olcak sana
***Dark___Blue*** kaybol plssss
ya arkadaşlar bu gereksiz topic baskısı yüzünden kimse topic açamaz oldu beğenmiyorsanız okuyup cevap vermeyin zaten konu da bir süre sonra kapatılır yani bu kadar heyecana gerek yok adam özenmiş bi bilgi paylaşmış bilmeyenler de olabilir daha olumlu yakalşımlar plsss
quote:
Orjinalden alıntı: arodemo
ya arkadaşlar bu gereksiz topic baskısı yüzünden kimse topic açamaz oldu beğenmiyorsanız okuyup cevap vermeyin zaten konu da bir süre sonra kapatılır yani bu kadar heyecana gerek yok adam özenmiş bi bilgi paylaşmış bilmeyenler de olabilir daha olumlu yakalşımlar plsss
arama yapmamış olabilirim unutmuş olabilirim bundan dolayı herkesten özür dilerim ben bu topic'i sadece bilmeyenler için açtım
YENI AÇILAN serwer DA FİYATLAR PAHALI OLAMAZ KI ÇUNKU KIMSEDE PARA OLMIYCAK AKSINE ÇOK UCUZ OLCAK PYASA
quote:
Orjinalden alıntı: askerımsın
YENI AÇILAN serwer DA FİYATLAR PAHALI OLAMAZ KI ÇUNKU KIMSEDE PARA OLMIYCAK AKSINE ÇOK UCUZ OLCAK PYASA
katiliorum sana kardes :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: askerımsın
katiliorum sana kardes :D
+1
ii saçmalamışsın bence bravo kimde 3m olcak da senden abyss alcak???bunu düşünebildin mi???belli ki düşünememişsin zekilik yapacam derken aptal durumuna düşmüssün !
ZEKİLİK APTALLIK YORUMUNU YAPMAK BU KADAR KOLAYMI ? BENCE DAHA DİKKATLİ OLMAK LASIM YORUM YAPARKEN! BENCE ŞÖYLE BİR DURUM DA SÖZ KONUSU ; HER İNSAN BU OYUN İÇİN BEYNİNİ YORMAYABİLİR. BU ONUN APTAL OLDUĞUNU FALAN GÖSTERMEZ HATTA AKSİ TEZİN İSPATLANMASI DAHA KOLAYDIR...
HERKESİN ÖNCELİKLERİ AYNI DEĞİLDİR! FORUMALARIN AMACI DA ZATEN ,BİLGİSİNİ PAYLAŞMAK İSTEYENLE O BİLGİLERİ İSTEYENLERİ BULUŞTURMAKTIR. DAHA YAPICI LÜTFEN SAYGILARIMLA
quote:
Orjinalden alıntı: durordadur
ii saçmalamışsın bence bravo kimde 3m olcak da senden abyss alcak???bunu düşünebildin mi???belli ki düşünememişsin zekilik yapacam derken aptal durumuna düşmüssün !
quote:
Orjinalden alıntı: durordadur
bu benim görüşüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme