Şimdi Ara

ses artma sorunu çözüldü arakadaşlar...maalesef... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9042504/tm.htm

bide burayı okursan ayrıntılı bilgi bulabilirsin recovery mode hakkında
  • ok kardeş yaptım fw ı. bugün aldıım yere götürdüm cihazı allahrazı olsun adam hemen deiştirmek istedi çizikler var die satamam dedi..olsun. aldı multimedyaya servise göndecek yarın..ama buyuk ihtimal anlamaz adamlar bu sorunu ilerisini bilememhadi multimedya.. çözün şu işi...
  • valla sesin yükselmeme durumuyla ilgili bi çözüm bulurlar da sen de burda yazmazsan iki elim yakanda haberin olsun
  • mrb.. [hyper] kardeşim benim mp3 eq su ve bassları bozuk die gitti servise ama biz bu zen,muvo sahipleri ciddi ciddi bu ses yükselmeme şeysine bayaa yormuşuz kafayı ama hata bende yazmamışım bass sorunu olduğunu... ama şu ses yükselme olayını yaparlarsa söz hemen söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 13 Eylül 2006; 21:23:57 >
  • ewt o yüzden yolladığını biliyorum da, ses yükselmeme olayını da arada söylemişsindir diye düşündüm, ondan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 14 Eylül 2006; 15:58:46 >
  • arkadaşlar elimde keysmart mp3 çalar var da piyasasının nekadar olduğunu bilen var mı?
  • evet mp3 player servisten geldi arkadaşlar...şimdilik dandik bi kulaklıkla dinledim ama basslar düzelmiş gibime geldi.ses artma olayı hala aynı pek bişey deişmemişkusura bakmayın bu sorunu mesaj atarak çözecez artık hep beraber..2 şarkı yüklemişler ve 25 ytl o da garantisiz olduğu için... ama dükkan sahibi hiçbirşey söylemedi yapıp yapmadıklarını da bilmiyorum belki sadece servis ücretidir. bu konuda servise ürünü gidip hiçbir şey olmayan arkadaşlara bir bilgi verildi mi? lütfen yazsınlar sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 14 Eylül 2006; 22:06:16 >

• bir hafta önce falan aldım bendede aynı sorun var yaaaa...fw yaptım 12.03 bilmem ne olmadı 13.03 falan yükledim sorun yine aynı...fakat bi şey fark ettim 13 ü yükleyince fmden kayıt özelliği kapanıyo onu için 12.03 ü yükledim şimdi...bi şey değiştirmedi aynı sorunu nasıl çözeces yaa off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 14 Eylül 2006; 23:01:08 >
  • evet ortak sorunumuz bence creative i basalımyazsınlar bi yazılım tabi biz artık tarihi geçik olduk 1gb lık olarak ama o 30gb lıkların yanında n'apalımkader utansın
  • aynen..
  • servisi arayıp bu konuda bilgi istesek ne derler çok merak ediyorum. sen sordun mu bunu allpy?
  • ya sormayın nooldu...öncelikle hyper kardeş ben servisi aramadım ne oldu hah..bu aleti aldıım dükkana ben aleti bassları bozuk die verdim fakat şimdi farkına vardım ki kulaklıklar ayvayı yemiş u yüzdenmiş bozuk ses adamlar neyi düzelltti bilmiyorum ama iki şarkı atıp 25 ytl istediler.ee parayı verip bi umutla aldım aleti..işin kötüsü verdikleri servis multimedya deilmiş ve bu ses yükselmeyi niye çözmediler dedim o da fabrika hatası bilmemne zırvaladı.. yani kazıkandım ama bu bassların ve davulların sesini daha iyi bir kulaklıkla çözebilirim umarımve de bu eq nun ayarında sesin yükselmemesini ses bozulması die yaptıklarını sanıyorumki böyle olsa çok saçma olurdu hyper yine biz ortada kalıyoruz her halükarda bir de sen hangikulaklığı kullanıyorsun cihazında acaba sorsam onu ben bi memnun san markasını ve modelini yazarsan sevinirim sadece hyper deil tüm nanoy pılasçılarsaolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 15 Eylül 2006; 14:05:50 >

• evet bunun cevabı eq daki 1k da gizli..bakınız equalizer ı açıyoruuz...sonra en sondaki 1k yi en alt seviyeye indiriyoruz...ve 20 den sonra sesin nasıl arttını ve bozulduunu görüyruz..bu kadar işte.. evet 1k olacaktı arkadaşlar afedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 16 Eylül 2006; 16:18:07 >
  • yani tiz sıfır yapıp dinle diosun :D
    yaw akıl erdiremiom ben bu işe. yine de saol allpy. 25ytl için de üzüldüm açıkçası.

ben creative ep630 kullanıyorum. nano plus'ın yanında gelen beyaz kulaklıklardan çok daha iyi.
    custom equalizer'da mesela 13-14 te yeterli ses alamazsın, ama ep630'larla gayet yeterli oluyo (tabi ben yine 16-17de dinliyorum, genelde yüksek ses dinlediğim için) çünkü dış sesler kesildiği zaman gerçekten olayın boyutu değişio. tavsiye ederim şiddetle. forumda da ep630 hakkında tonla yorum var dilediğin kadar araştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 16 Eylül 2006; 5:41:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.