Bildirim
ses artma sorunu çözüldü arakadaşlar...maalesef...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
creative in tek pilli modellerinin klasik hastalığı bu. bendede v200 var bas tiz ayarlarını açınca ses azalıyor. -
bu konuyu incele aynı şey bende de var
http://forum.donanimhaber.com/m_9003315/tm.htm -
bende nano plus var. ilk aldıgım gun bendede oldu. aleti yuksek ses açık çalarken kapatınca meydana gelio sanırım. ben pilini takıp çıkarttım sorun gitti. yada ses kısıp kapatırsanızda sorun olmuyo. sag olsun aletin sesini 22 den sonra acmaya cesaret edemiyom -
aa simdi aletin sesini kısıp kapatıcam ve 22 den sonra artıcak custom modunda ha? dur bi deniim umarım olur cok saol... -
üeeeeee olmuyo yaa hem pili cıkarttım hemde kısıp kapattım bişe deişmedi ya bide gidip duracell pil alıorm varta pil alıorm ii beslensin die nankör bu alet ya ama ben buldummm creative'e dicemki kullanma kılavuzunda sesi 20 ten sonra atrmıyor yazmıodu 25 yazıodu dicem bakın alacak arkadaşların dikkatine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 2:14:10 > -
yeni zen nano plus alan bi arkadaş vardı.
onda bu ses sorunu yokmuş. ekolayzırı ayarladığında da böyle bi durum çıkmıomuş meydana.
sanırım bu durum ürünün nerden ithal edildiğine göre değişiyo. avrupa'da üretilen bi ürünse adamlar makinayı direk kısıtlı ses vericek şekilde üretmiş olabilirler. ama ab ülkeleri dışında bi ülkeden ithal olanlarda böyle bi kısıtlama durumu yok bence. benim teorim böyle -
Arkadaşlar cihazın yazılımını değiştirmeyi denedinizmi? fakat avrupa için olan yazılım olmucak.onlarda ses sınırlaması var.bende zamanında muvo tx fm almıştım onda da böyle bir problem vardıordan biliyorum. yanlış hatırlamıyorsam china yazılımını yüklemiştim bu problem kalkmıştı...cretive in sitesini bi karıştırın vardır mutlaka...Bilginize. -
bendede zen nano plus var ama boyle bi problem yok...equalizer i ayarladgnda da cıkmıo..hatta dogubanktan aldgmıda soylim... -
afroidisiac arkadaşım şimdi fw ı çin creative sitesinden yüklersem düzelirmi acaba ya u ses artma meselesi ? -
bende 26ağustos'ta çıkan son yazılımın (1.13.03) amerika versiyonu yüklü ve malesef bi değişme yok.. -
quote:
Orjinalden alıntı: allpy
afroidisiac arkadaşım şimdi fw ı çin creative sitesinden yüklersem düzelirmi acaba ya u ses artma meselesi ?
arkadaşım biraz uğraşman lazım.yükleyince düzelebilirde,hiç bir değişiklik olmayabilirde.ben çin yazlımında buldum problemin çözümünü.fakat aynı cihazlar değil.sana tavsiyem her ülkeninkini denemen.belki olur..biraz şans meselesi -
quote:
Orjinalden alıntı: damirem
bendede zen nano plus var ama boyle bi problem yok...equalizer i ayarladgnda da cıkmıo..hatta dogubanktan aldgmıda soylim...
ben de benimkini doğubanktan aldım :D ama benimkinde bu sorun var. şans meselesi.. -
arkadaşlar bu sefer sorunum buses olayından daha buyuk çok daha büyük.... basslar birden arttı ve gurr sesi çıkartıyor...tiz ise daha berbat çızırdıyor...eq dan ayar yapıyorum tamam dedikten sonra müzik çalan pencere gelince ses birden çoğalıp eski halinde devam ediyor guurrrlu ve cızırtılı ne yapıcaımı bilmiyorum ama 190 milyon çöpe gitti die düşünüyorum çünkü bu mal spottu yani...garanti kapsamında deildi aldıım yeri aradım gel bi bakalım dedi...bir de multimedyaya mesaj attım...ayrıca caner aydına mesaj attımçizim gönderdim geri çevirdi üeeee olamaz ya bu nasıl gün? neyse buna da şükür... arkadaşlar siz siz olun sakın spot mpot almayın ve bana umarım yardım edersiniz...üeee yardııııım....
-
ya bu bassların gurr gurr die zonklaması kulaklıkta olabilirmi çünkü zen nanocuum sonradan açıldı gibime geldi bi de ben bu aleti hoparlöre taktım yüksek ohm olayı diolar bu falan bozmuş olabilir mi? arkadan hoparlör bass ayarını kurcalamıştım çünkü insanın başına ne geliyosa ya meraktaaaaaaaan yada daha cok meraktan geliyo arkadaş -
ben de nano plus'ımı takıyorum. ama tabili amfili hoparlörlere. sen direk bağladıysan kulaklık çıkışında sorun oluşmuş olabilir.
yine de bence bi formatlamayı dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 12 Eylül 2006; 12:35:16 > -
peki sesin 19 dan sonra açılmama problemi düzeldimi,ayrıca bu ses açılmama ses yüksekliği ve volumün rakamsal görünüşümü?
sonuç olarak bence fazla kurcalamadan spot da olsa ücreti karşılığı servis olayını denersen yararlı olur kanısındayım. -
ekranda ses 20 21 22.. diye artıyo ama kulağına gelen seste bi yükselme yok. grafiksel bi artma var sadece :D -
fromatlıycam ayrıca son fw ı yukledim yapıyorum şu inş. olur... -
ya format attım düzelmedi fw lıyorum ama fw uygulaması hala cihazı arıyor bulamıyor ne yapiim?
Benzer içerikler
- rootdir nedir
- kulaklık tamiri
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- kulaklığın sesi azaldı
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- realme buds air 6 pro
- oyuncu kulaklığı önerisi
- en iyi bluetooth kulaklık
- ikko active buds
- jbl 570bt ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X