Şimdi Ara

SES DEĞİŞTİRME Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar konu başlığı ses değiştirme olsa da konu başlığını ve tam olarak neye ihtiyacım olduğunu henüz bilmiyorum önce kısa ve net olarak yapmak istediğim şeyi söyleyeyim. Youtube videoları çekiyorum erkeğim ve troll videolar için kız sesi çıkarmam lazım piyasada ücretli ücretsiz program falan var onlar iş görmüyor nedeni ise çok kalitesiz sesler ve program olduğu çok belli oluyor bu yüzden kaliteli mikrofon ve ses kartına ihtiyacım olduğunu düşündüm. Belki yanlış düşünmüş olabilirim bilmiyorum. 7 8 yıl önce bir sesli sohbet sitesinde gerçekten kız sandığım bir erkek arkadaşım beni çok iyi trollemişti baya bildiğin halis mulis kız sesi çıkarıyordu sorduğumda ise bana harici ses kartı aldım onun içinde var falan demişti.

Ses kartı + mikrofon mu lazım yoksa benim bilmediğim dahiyane program mikser vb falan var mı?
    Sonuç olarak ben ne yaparsam Kaliteli ses ve anlaşılması zor bir kız sesi çıkartırım

• Antares Throat efekti ile başarılı sonuçlar elde edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Antares Throat efekti ile başarılı sonuçlar elde edilebilir.
    teşekkürler poko peki bu program ile canlı efekt verilebiliyor mu? yani kayıt da edit yapmayacağım söylediğim gibi canlı değişim olmasını istiyorum
  • Madaraa M kullanıcısına yanıt
    Bu bir efekt plugin'i yani DAW ve ya Wave Editing tarzı Cubase, Cakewalk, Studio One, Wavelab, Sound Forge gibi yazılımların içinde kullanılır. Realtime yani gerçek zamanlı olarak kullanmak mümkün. Örneğin Bandlab Cakewalk ücretsiz bir yazılımdır, Antares Throat'un VST plugin'i kurulursa Cakewalk içinde kullanılabilir eğer record monitoring yapılırsa ses kaydı yapmadan gerçek zamanlı olarak efektli ses duyulabilir.
  • Creative SB live ses karti tam aradiginiz sey fakat win xp disinda driveri yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.