Şimdi Ara

ses dosyalarını açamıyorum :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım yazdığına göre ses kartı driverini kaldırmışsın ama korkma eger anakartın ya da ses kartının driveri varsa kolaylıkla yüklersin.bilgisayarıma sağ tuş özelliklere tıklayarak oradan aygıt yöneticisini bulup ses kartını kladırdığın gibi tekrar aynı şekilde yüklemen gerekecek heee ama yapamam diyorsan setup'dan yüklemen belki faydalı olacaktır(sistem32'de driveri hayla varsa tabi) yapamayacaksanda sen genede bir bilgisayarcıya ver bu işi by.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ahıskalı

arkadaşım yazdığına göre ses kartı driverini kaldırmışsın ama korkma eger anakartın ya da ses kartının driveri varsa kolaylıkla yüklersin.bilgisayarıma sağ tuş özelliklere tıklayarak oradan aygıt yöneticisini bulup ses kartını kladırdığın gibi tekrar aynı şekilde yüklemen gerekecek heee ama yapamam diyorsan setup'dan yüklemen belki faydalı olacaktır(sistem32'de driveri hayla varsa tabi) yapamayacaksanda sen genede bir bilgisayarcıya ver bu işi by.

yaw bu ne şimdi delirtmeyin adamı yaaaaa
    1-yorum yapmadan önce yazılanları okumadınmı
    2-o yorumu yaparken mantığın yanındamıydı
    3-madem yardım etmeye çalışıyorsun vede yardım ettiğini sanıyorsun ne diye bu kadar yazının sonunda ban lıyorsun
    bana banlamak için bir sebep gösteririmisin

yazmış olmak için yazmayın arkadaşlar yaw

• quote:

Orijinalinden alıntı: ado1973

arkadaşlar gerekli açıklamayı ahu adına ben yapayım ki arkadaş hakkında yanlış düşünülmesin
    dün bir kaç dosya transferi sonucu ahu arkadaşımızın 3 gb kotası doldu sanırım ve bir süre giremeyeceğini söyledi
    forum ahalisin,n dikkatine
    bu arada 3 tane sürücü dened,ik olmadı bana kalırsa ustalar el atsın yukarıdaki değerlere göre gerçek sürücüyü bulalım

sevgili dostum benim verdiğim driver çözmedimi sorunu denediniz mi onuda..ahu kardeşin verdiği ses kartı bu olması lazım ama ilginç olmadıysa şaşırdım..başka bi sorun var demek ki..
  • sevgili dostum
    senin driver verdiğin,i ben sonradan gördüm
    umarım arkadaşımız girebildiği zaman oradan indirir ve sorununu çözer
  • arkadailar adsl in sınırı dolmuştu giremedim o nedenle cvp yazamadım
    o driveri yükledim ama yine hata verdi
    C:/WİNDOWS/TEMP/RarDI27,701/_sys1.cab
    the archive is either is unknown format or damaged
    hatasını verdi
    ya bu sorun düzelmicek galiba en iyisi yeni bir bilgisayar almak
  • kardes o sorunu cd ile rahat cözersin sen en basta dedigin gibi yap
  • ya cd yi de denedim ama yine olmadı
    şimdi bilgisayarıma sağ tıkladıktan sonra özelliklere giriyorum cd sürücüsünü tekrar yükle diyorum en sonunda maestro PCI audio device multimedia disk etiket disketi gerekli yazıyor.
  • windows temp klasörünün içeriğini temizle sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı dene..yine aynı hatayı verirse dosyada bi bozukluk olabilir tekrar indirmeyi dene..bilgisayarında açılışta hata mesajları alıyomusun şu dll bulunamadı falan gibi..
  • temp klasörünün içeriğini temizle derken içindeki dosyaların hepsini silecem demi bir sürü dosya varda ondan sordum
    bilgisayar açılırken hata vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahu_nurlu

arkadailar adsl in sınırı dolmuştu giremedim o nedenle cvp yazamadım
    hatasını verdi

yukarda okuduğum donanıma göre bencede yeni bir bilgisayar almalısın .belkide bu ses driverini kaldırman senin için hayırlı oldubak yeni bir pc almak üzeresin o elindeki seni öldürmez süründürür

• quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

arkadailar adsl in sınırı dolmuştu giremedim o nedenle cvp yazamadım
    hatasını verdi

yukarda okuduğum donanıma göre bencede yeni bir bilgisayar almalısın .belkide bu ses driverini kaldırman senin için hayırlı oldubak yeni bir pc almak üzeresin o elindeki seni öldürmez süründürür

olaya senin mantığınla yaklaşırsak bizim foruma gelip bir şey öğrenmemizede gerek yok
    her sorun çıktığında gidip yeni bir pc alalım..nasılsa her birimiz 15 milyar maaş ile çalışıyoruz işyerlerimizde,,nedir ki fazladan bir pc

• ben zaten bu sorun çıkmadan da yeni bilgisayar almayı düşünüyordum ama sorun düzelse tabii daha iyi olur zaten yeni bir sorun daha oluştu galiba virüs falan bulaştı bilgisayara
  • ado1973, bi pc almak için 15 milyar maaş almaya gerek yok.ortalama bir sistem 600$ / 10 ,ayda 60 $
  • quote:

ben zaten bu sorun çıkmadan da yeni bilgisayar almayı düşünüyordum ama sorun düzelse tabii daha iyi olur zaten yeni bir sorun daha oluştu galiba virüs falan bulaştı bilgisayara

bak zaten arkadaş kendi söylüyor yeni pc alcam diye virüste bulaştırmış tam şifayı kapmış
  • valla ne oldu anlayamadım virüs mü bulaştı yoksa ben bilmeyerek mi yaptım bilmiyorum ama bir sürü şey denedim olmuyor :(
  • C4,, birincisi forumda arka arkaya mesaj atmak yasak,eklemek istediklerin için DEĞİŞTİR i kullanabilirsin
    ikincisi ben pc almak için o kadar para lazım demedim,mecazi anlamda her birimiz her sorun çıktığında yeni pc alacak kadar iyi durumda olmayabiliriz demek istedim,ama mesaj yerine ulaşmamış demekki
    neyse sağlık olsun
  • Bilgisayar bence çağımızın bir hastalığı hemde en büyük bulaşıcı. Hatta insanlar çağımızın adını bile bu hastalıktan koydular "Bilgisayar çağı". Bu hastalığa bir kapılan bir daha iflah olmuyor. Tüm metabolizması alt üst oluyor. Artık uyku bile uyumuyor (şimdi benim gibi) ve bu hastalık o kadar etkiliki insanları öyle bir etkiliyorki insanlar artık bu hastalık olmadanda yaşayamıyor. Bütün dengeler bu hastalık üzerine kuruluyor. Bu hastalığa bir bulaşan artık bununlada yetinmeyip hep bir üst sürümünü istiyor daha yenisini daha performanslısını... Hatta bazen kendi içinde kendi sınırlarını zorlayanlar da oluyor. Bu hastalık oldukça ve bu hastalar herşey olur. İnsanlar uyumazda, milyarlar harcarda, zaman bile unutulurda, kendini bile unutanlar olurda... Belki bende bu hastalığın bir ferdiyim (buradaki belkiye ben bile inanmadım) Herkese bu hastalıkla geçirecek mutlu günler diliyorum ve bu uzun yazıyı okuyanlarında affına sığınıyorum... dMn

• quote:

valla ne oldu anlayamadım virüs mü bulaştı yoksa ben bilmeyerek mi yaptım bilmiyorum ama bir sürü şey denedim olmuyor :(

kafan rahat bir şekilde pc kullanmak özelliklede internete girmek istiyorsan,makinanın donanımına ait tüm driverleri,ekran kartı,seskartı,webcam vs bi cd de toplaman lazım.tabiki peşinden format atmayı ve bu driverleri kurmayı öğrenmelisin sonra içinden çıkamadığın durumlarda bas formatı gitsin.gerçi formatlamak bi kaçış yoludur en son çare olarak düşünülmeli öyle herşeye zırt pırt format atarsak ozaman donanımdaki ve yazılımdaki aksaklıkları gidermeyi nasıl öğrencez.bir internet security prog kurmadan internete bağlanmayı düşünme bile aksi takdirde pc yol geçen hanına döner hele birde makina zayıfsa süründürür.ado1973,mesaj yerine ulaştı dostum ben sadece ortama bi espri katayım demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 2 Eylül 2005, 2:31:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.