Şimdi Ara

ses dosyalarını açamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya ben ses dosyalarını açamıyorum bişey yaptım ama doğrumu bilmem???
    bilgisayarıma geldim sağ tıkladım özellikler ordan aygıt yöneticisine geldim sesle ilgili bişey vardı onu kaldırdım sonra bilgisayarı tekrar başlattım yeni donanım bulundu falan yazdı kurması için ileriye falan bastım sonra bulunamadı dedi
    şimdi ses dosyalarının hiçbirini açmıyor ne yapmam gerekiyor ses aygıtıtnı tekrar yüklemem lazım galiba ama nerden nasıl yapacam
    yardımcı olursanız çok sevinirim :????

• ses kartın varsa ona ait driver'ı yoksa anakartın ses driverlarını kaldırmışsın ses kartın varsa verilen cdden yoksa anakart cdsinden audio driverları kur sorunun çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 20 Ağustos 2005, 20:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

ses kartın varsa ona ait driver'ı yoksa anakartın ses driverlarını kaldırmışsın ses kartın varsa verilen cdden yoksa anakart cdsinden audio driverları kur sorunun çözülür...
    ok
    tşkler cd şu an elimde yok ama cd elime geçince inş sorun çözülür tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahu_nurlu

ok

Alıntıları Göster
    ABİ NEDEN KALDIRDIN NEDEN YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORSUN ANLAMADIM Kİ???
    NEYSE
    SES KARTININ ÖZELLİKLERİNİ BELİRTİRSEN YARDIMCI OLABİLİRİZ
    KOLAY GELSİN
  • quote:

ok

Alıntıları Göster
    cd'in olmasa bile internetten gerekli driverları bulabilirsin beklemek istemezsen... sen bilirsin tabi yinede
  • quote:

cd'in olmasa bile internetten gerekli driverları bulabilirsin beklemek istemezsen... sen bilirsin tabi yinede

Alıntıları Göster
    ayrıca bazı ses dosyalarını açamaman ilgili codec'e sahip olmamandan kaynaklanıyodur bunu da dip not olarak ekleyeyim..
  • quote:

ayrıca bazı ses dosyalarını açamaman ilgili codec'e sahip olmamandan kaynaklanıyodur bunu da dip not olarak ekleyeyim..

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: cscageonly

+1 katılıyorum ama arkadaş bana göre mevcut ses sürücüsünü kaldırmış bu durumda önce ses kartını etkin hale getirmesi , dolayısıyla sürücüyü yeniden yüklemesi, gerekir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

quote:

Orijinalinden alıntı: cscageonly

+1 katılıyorum ama arkadaş bana göre mevcut ses sürücüsünü kaldırmış bu durumda önce ses kartını etkin hale getirmesi , dolayısıyla sürücüyü yeniden yüklemesi, gerekir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    ses dosyalarını açmadı bi kaç arkadaş ta kaldır tekrar yükle dediler kaldırdım ama tekrar yükleyemşyorum
    netten biraz araştırma yaptım ama cd daha güvenli olur diye düşünüyorum
    bu arada ben erkek değilim
    abi yazmışssınız ya :)

• quote:

ses dosyalarını açmadı bi kaç arkadaş ta kaldır tekrar yükle dediler kaldırdım ama tekrar yükleyemşyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: ahu_nurlu

sana diil bu arada ahu smile lar arkadaşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

quote:

sana diil bu arada ahu smile lar arkadaşlara

Alıntıları Göster
    sistem en son düzgün çalışıyorsa o güne geri getir windowsu bence başlat donatolar sistem araçları sistem geri yükleme

• quote:

Orijinalden alıntı: lonesomewolf_lw

sistem en son düzgün çalışıyorsa o güne geri getir windowsu bence başlat donatolar sistem araçları sistem geri yükleme

Alıntıları Göster
    anakartının marka ve modelini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

''abi'' bir hitab tarzı canım
    ben burada yaş ve cinsiyet ayrımı yapmamıştım amacımız yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun birilerine yardımcı olabilmek yada yardım istemek
    ama rahatsız olduysan bir daha bu tarzda hitab etmem ahu arkadaşım

• quote:

quote:

''abi'' bir hitab tarzı canım
    ben burada yaş ve cinsiyet ayrımı yapmamıştım amacımız yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun birilerine yardımcı olabilmek yada yardım istemek
    ama rahatsız olduysan bir daha bu tarzda hitab etmem ahu arkadaşım

Alıntıları Göster
    yok rahatsız olmadım sadece belirteyim dedim amaç yardım etmek tabiiki de neyse
    malesef ses kartının modelini bilmiyorum :(
    neyse arkadaşlar hepinize çook tşk ederim sorunu cd den çözmeye çalışacam inş düzelir....

• quote:

yok rahatsız olmadım sadece belirteyim dedim amaç yardım etmek tabiiki de neyse
    malesef ses kartının modelini bilmiyorum :(
    neyse arkadaşlar hepinize çook tşk ederim sorunu cd den çözmeye çalışacam inş düzelir....

Alıntıları Göster
    Eğer ses kartın onboard sa ses kartının modelini bilmene gerek yok . Anakartının modelini de mi bilmiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Eğer ses kartın onboard sa ses kartının modelini bilmene gerek yok . Anakartının modelini de mi bilmiyorsun?

Alıntıları Göster
    aslında aygıt yöneticisindeki o kaldırdığın yerde çarpı işareti oluşur oraya sağ tıklayıp etkin kıl demen yeterli olması lazım biyerlerdedn bişeyler yüklemene gerek yok zaten yüklü durumda yenisinide doğal olarak yükleyememişsin
    bide inndir.com da çözücüler bölümünde acecodeckspack ace603 pro diye bi proğram var onuda kuruver cnavar gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

aslında aygıt yöneticisindeki o kaldırdığın yerde çarpı işareti oluşur oraya sağ tıklayıp etkin kıl demen yeterli olması lazım biyerlerdedn bişeyler yüklemene gerek yok zaten yüklü durumda yenisinide doğal olarak yükleyememişsin
    bide inndir.com da çözücüler bölümünde acecodeckspack ace603 pro diye bi proğram var onuda kuruver cnavar gibi olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: blood6

dediğin gibi olmaz aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldır dersen sürücü kaldırılır tekrar yüklemez ordan maalesef ses kartı driverı için tekrar driver'ı göstermen gerekir windowsun tak çalıştır aygıtları dışında tabi

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: blood6

dediğin gibi olmaz aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldır dersen sürücü kaldırılır tekrar yüklemez ordan maalesef ses kartı driverı için tekrar driver'ı göstermen gerekir windowsun tak çalıştır aygıtları dışında tabi

Alıntıları Göster
    umarım düzeltebilirsin
    sorun düzelmezse yaz buraya ses kartının modelini ( bilmiyorsan everest programını kur orada yazar)
    onboard ise anakart modelini yada chip setini yaz ,onlarıda bilmiyorsan yine everest programı sana yardımcı olur
    eğer everest programınıda bilmiyorum diyorsan yine onuda yaz buraya birimiz mutlaka sana yollarız.sen yardım istiyorsan bir şekilde çözeriz yani nede olsa burası dh teknik destek

• quote:

umarım düzeltebilirsin
    sorun düzelmezse yaz buraya ses kartının modelini ( bilmiyorsan everest programını kur orada yazar)
    onboard ise anakart modelini yada chip setini yaz ,onlarıda bilmiyorsan yine everest programı sana yardımcı olur
    eğer everest programınıda bilmiyorum diyorsan yine onuda yaz buraya birimiz mutlaka sana yollarız.sen yardım istiyorsan bir şekilde çözeriz yani nede olsa burası dh teknik destek

Alıntıları Göster
    bendeki makinede var bişey sen eminsen oluyo ama denedim
    o zaman bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

bendeki makinede var bişey sen eminsen oluyo ama denedim
    o zaman bana

Alıntıları Göster
    kardeş kimseyi banlamıyoz sen de kendini banlama dediğin şöyle olur windowsun tak çalıştır desteği sunduğu aygıtlar için yani örnek monitörler klavye mouse v.b. sürücüleri aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yükleyebilirsin
    ama burda ses kartı sözkonusu olduğundan yapamazsın.. sonuçta senin de benimde amacımız yardım

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 21 Ağustos 2005, 3:35:31 >

• quote:

kardeş kimseyi banlamıyoz sen de kendini banlama dediğin şöyle olur windowsun tak çalıştır desteği sunduğu aygıtlar için yani örnek monitörler klavye mouse v.b. sürücüleri aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yükleyebilirsin
    ama burda ses kartı sözkonusu olduğundan yapamazsın.. sonuçta senin de benimde amacımız yardım

saygılar...

Alıntıları Göster
    abicim canını yiyeyim senin doğru diyon da ses mes demiyo bu cihaz oluyor yahu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.