Şimdi Ara

ses driver için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni topladığım ATI bilgisayarıma hoparlörleri bağlamama rağmen ses gelmiyor :( Kasanın ön panelindeki kulaklık girişine sub u taktığımda ise çalışıyor. nedir ne değildir çözemedim. Sinir oldum

driver scanner ile tarattığımda ise ATI HİGH DEFİNİTİON AUDİO DEVİCE installed: 5.0.7000.9 update to: 7.11.0.7706 yuklenmesi gerekiyor fakat onuda bulamadım. yardım ederseniz sevinirim.

ana kart : asus m4a88td-m
    ekran kartı ( sorun bunda degil sanırım. yinede yazıyorum ) : asus 5770 cucore
    işletim sistemim win 7 ultimate

lütfen yardım place ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black.ice_35 -- 13 Ağustos 2010; 21:28:29 >

• aygıt yöneticisinde sorunlu aygıt varmı bi resim koyun
  • sadece kameram yuklenmemiş...

• sorun yok gibi görünsede nerde hata yapıyorum ben yaaa :(

• ekrankartının son driverları mı yüklü acaba
  • ekran kartı kutusundan çıkan driverları yükledim. en güncel olanlardır bana kalırsa.
  • ses kartı driverı yüklenmiş gibi görünsede driver uyumlu olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski hoparlör için yardım
    geçen yıl açıldı
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yani ?
  • http://support.asus.com/download sitesinden anakartınızı seçip veya aratıp ses kartınızın driverınızı indirip yüklerseniz sorununuz çözülecektir.
  • malesef sürücü güncellemede başarısız :(
  • denetim masası ses seçeneklerinden ses aygıtı olarak ses kartını seç ati e kartlarınında ses kartları vardır sistem onu ses kartı olarak görüyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

denetim masası ses seçeneklerinden ses aygıtı olarak ses kartını seç ati e kartlarınında ses kartları vardır sistem onu ses kartı olarak görüyordur

Aynen...

Ati High definiton, sadece HDMI ile dijital ses aktarımı için kullanmalısın. Normalde realtek High definition seçili olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 14 Ağustos 2010; 15:37:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.