Şimdi Ara

ses e duyarlı şerit led de eklendi :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Patron. Açma-kapama düğmelerini nereden temin ettin.
  • İşte şimdi süper olmuş da yan kapağa fan takamıcaksın.
    Ayrıca telefonun da güzel çekiyomuş yani, Galaxy Fit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 5 Ağustos 2011; 9:47:25 >
  • Güzel olmuş tebrikler ama işlemcinin hizasında boşluk bıraksaydın belki bi 12 cm lik fan ile destekleyebilrdin böylede güzel..
  • bastada ilk moda göre güzel yaptıgını söyledim ve güzel olmus yanlız kasanın icresindeki kabloları kablo toplama kaplarıyla toplayınca daha güzel olacaktır
  • güzel olmuş
  • ya işte bazı şeyler acemiliğe geldi mesela samet yazan yerin arkasında koskoca cooler master v8 saklı kaldı onun önünü açık bıraksam daha hoş olurdu fan takmaya gelince oda aklımda ama şu an sıcaklıklar fena değil işlemci 4500 mhz ramler 1600 mhz de çalışıyo daha ekran kartına ayar çekmedim gerçi ondan sonra belki gerkebilir onun içinde arkada bi adet 14 veya 12 cm fan yuvası mevcut artı iki logonun arasına 2 adet 12 yada 8 cm fan sıkışır heralde bakalım ama şu an bole kalıcak bi süre 1 ay kadar filan maddi kriz vurduda ama yorum ve önerilere hala açığım bekliyorum güzel olmuş diyenlerde saolsunlar inş daha iyilerini yapmak da size nasip olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Patron. Açma-kapama düğmelerini nereden temin ettin.

elektrikçiden aldım yerel bi dükkandan giresunda isen adres verebilriim sivas içinde adre verebilirim :)
  • aynı kasadan bendede var ilham alsak kızmazsın umarım ustam ayrıca takipdeyim kolay gelsin
  • o ekran kartı zotak gtx 560 değil mi imzan da gtx570 yazıyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

o ekran kartı zotak gtx 560 değil mi imzan da gtx570 yazıyor da

yaw ilk kutuyu açınca bende ole tepki verdim ama gtx570 kesin yani

• Hocam çizimleri kendinmi yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Hocam çizimleri kendinmi yaptın ?

ejderha resmini netten bakarak çizdim diğer ikisi tamamen bana ait el emeği göz nuru yani
  • ufak bi ekleme daha sese duyarlı şerit led elimde kalan parçaları değerlendirdim
    video
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsam

ufak bi ekleme daha sese duyarlı şerit led elimde kalan parçaları değerlendirdim
    video

Şimdi daha kıyak.

• eline sağlık güzel olmuş bu sese duyarlı ledlerden nerde bulabiliriz çok aradım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

eline sağlık güzel olmuş bu sese duyarlı ledlerden nerde bulabiliriz çok aradım ya

sese duyarlı led yapımı diye anlatılan konudaki düzenekle yaptım satın almadım yani :) forumda mevcut konu :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.