Şimdi Ara

!!! Ses Geç Geliyor Nedenini Anlamadım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde fark ettiğim bir olay. DriverScanner ile update alırken mi oldu bilmiyorum. Bir video açıyorum videoyu açtıktan 5-10 sn sonra ses gelmeye başlıyor. Ama ses kayması yok sadece ses geç açılıyor diyebiliriz. Sorunun kaynağını bulamadım kimi videolarda 5sn kimilerinde 10sn sonra ses gelmeye başlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• gom veya vlc ile aynı videoları tekrar aç aynı sorun var mı? eğer var ise işletim sistemin nedir? kullandığın makina marka model verebilir misin?
  • youtubedan ve klite codec den farklı videolarda oluyor sorun. bilgisayarımda veya internette olması fark etmiyor. asus eepc 1201n kullanıyorum. w7 ultimate sistemim var. ama sorun daha önceden yoktu
  • vlc aç sorun çözülür video formatında birden fazla subtitle üst üste bindirlimiştir codec renderlayamıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AstRaso

youtubedan ve klite codec den farklı videolarda oluyor sorun. bilgisayarımda veya internette olması fark etmiyor. asus eepc 1201n kullanıyorum. w7 ultimate sistemim var. ama sorun daha önceden yoktu

hocam minibook ne olursa olsun kesinlikle ultimate kurma tavsiye etmem. home premium üstünü kurma. sistemini güncelle hem hızda hem performansta değişikliği fark edebilirsin.
  • Video veya ses codeclerinde sorun olabilir.
  • birkaç hafta içinde starter a döndüreceğim ordan home yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youtubedan müzik dinlerken bile oluyor ama. videoyu açıyorum başlıyor ses 5 sn sonra açılıyor ilk 5snyi duyamamış oluyorum
  • driverdan olabilir mi peki
  • kesinlikle sistem ve driver kayaklı olduğunu düşünüyorum minibook-netbook için en hayırlısı starter kesinlikle home premium bile yapmayabilirsin ama home premium da olsa sıkıntı çıkmaz.
  • tamam teşekkürler startera 10güne geçerim driverscanner yanlış güncelleme aldırttı o zaman. driverı silip netten kendim yapacağım.
  • quote:

tamam teşekkürler startera 10güne geçerim driverscanner yanlış güncelleme aldırttı o zaman. driverı silip netten kendim yapacağım.

quote:

tamam teşekkürler startera 10güne geçerim driverscanner yanlış güncelleme aldırttı o zaman. driverı silip netten kendim yapacağım.

orjinalini kurmakta fayda var yok uğraşmam dersen drps 13 işini görür
  • internetten key bulmuştum onunla full yapmıştım driverscannerı. w7 orijinal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.