Bildirim
SES gelmiyor; Lütfen Yardım !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
donanım haberde cok okudum buna benzer şikayetler genelde kulaklık takıldığı zaman oluyomuş takmadıysan bilee kulaklığı tak cıkar öle bi bak bakalımmquote:
Orjinalden alıntı: angelqan
Hoparlörden Ses Gelmiyor; yeniden yükledim; sorun dewam etmekte...
1.1.4 Kullanıyorum....
Yardımcı olursanız SEvinirim...
-
eger ziphone 3.0 la kırıyorsan bu olabilir ben ilk önce 3.0 la kırdım bendende ses gelmiyordu sonra 2.6 ile kırdım bangır bangır bagııor alet :D -
daha onceden geliyosa ve simdi gelmiyosa soldaki ses dügmesini kontrol et once
yoksa ayarlar/settings -> genel/general -> Sıfırlar/reset'ten tüm ayarlarini sifirla büyük ihtimalle sorunun cözülcektir. yalniz tüm içerigi sil deme yoksa mp3ler filanda silinir. -
quote:
Orjinalden alıntı: dreamman115
eger ziphone 3.0 la kırıyorsan bu olabilir ben ilk önce 3.0 la kırdım bendende ses gelmiyordu sonra 2.6 ile kırdım bangır bangır bagııor alet :D
sorunun cevabı burada ziphone 3.0 güven vermiyor şuan için.2.6 dene -
yardımlar için teşekkürler...
şimdi deniyorum !!! -
tamamdır arkadaşlar 3.0 sorunsuz çalışmakta :D
sorun kulakluğı tak çıkarla çözüldü ...
Garip Ama Gerçek -
quote:
Orjinalden alıntı: angelqan
tamamdır arkadaşlar 3.0 sorunsuz çalışmakta :D
sorun kulakluğı tak çıkarla çözüldü ...
Garip Ama Gerçek
Bu kadar kolay cozmene sewindim bende ilk onu denemistim :) ama bende yemedi :)))) -
arkadaşlar aynı sorun bendede var ama kulaklık ile çözemedim birde benim telefonda ses ayarı düzenlerken ses sürekli deaktif görünüyor aktif yapıp sesi açıyorum ama yine eski halini alıyor ne yapmam lazım -
ayarları sıfırla arkadaşım....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- airpods pil değişimi
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- kamera lens koruyucu yorumları
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X