Şimdi Ara

ses kalitesi iyi olan telefon önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Piyasanın en iyi kamerası değil ancak anı kaliteli olarak kurtarıyor. M8 efektlerle eğlenceli bir kamera sunuyor. Sizin için kamera en önemli kriter olmadığı için m7 m8 iyi seçenekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman g3 alayim ben.. xiamunun 2 aya gelecegini bilsem beklicem ama gelecegi yok..

• One m8 kulakici beats veriyomu kutuda.. kamera benim icin cok onemli dgil.. ses kaliteleri arasinda bariz bi fark varsa one m8 alirim yoksa g3

• masacre45 M kullanıcısına yanıt
    M8'in kutu içeriğinde beats audio kulaklık yok, ancak HTC ses konusunda her zaman zirvede, gerek kutu içeriğinden çıkan kulaklık, gerekse de telefonun ses çıkışı tartışılmaz şekilde en iyisi bence.

G3'ün ve Xiaomi'nin ses kaliteleri konusunda ise denemediğim için bir yorum yapamam. G3'ün ses kalitesi G2'ninki gibi ise en iyi ses performansını veren telefonlardan olacağını söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Haziran 2014; 1:04:09 >
  • O zaman ben bi zopo 998 alayim geriye kalan paralada 600 liraya bi beats ne bilim bi marshall kulaklik falanmi alsam..

Ses kalitesi sadece kulaklıkla bitmiyor, telefonun ses çıkışı çok daha önemli. Telefon düzgün ses vermiyorsa 1000 dolarlık kulaklık bile taksanız performans alamazsınız. Zopo 998'in ses kalitesi konusunda hiçbir bilgim yok, ancak telefonun ucuz yollu Çin malı bir telefon olduğunu da düşünürsek üst seviye telefonlar kadar kaliteli ses vereceğini tahmin etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Haziran 2014; 1:09:22 >
  • O zaman m8 le g3 yerine bi g2 yada m7 alinip beats kulaklik alinmasi daha iyi o zaman.adreno 320 ve 330 arasinda bariz performans farki varsa g2 alim.

Beats kulaklıkla bile HTC One M7'nin ses kalitesini G2'den alabileceğinizi tahmin etmiyorum. İşlemci farkı oyunlarda tabiki fark edecektir. Ancak G2'nin M7'ye göre asıl performans gösterdiği ve fark attığı nokta pil ömrüdür.
  • Elite bu telefonlarla yarisabilirmi

Yarışamaz. Tavsiye etmem. Teknik servis olan arkadaşımın da söylediğine göre GM telefonların üretim kaliteleri çok kötü. İç yapıları, devre tasarımları, üretim ve malzeme kaliteleri berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Haziran 2014; 1:19:08 >
  • G2 yerine ayni sisteme sahip baska bi lg varmi hafiza destegi olan. Ya da o ayarda bi telefon

G2 fiyatına benzer donanıma sahip paralel ithalat Sony Xperia Z1 alınabilir. Ancak ses kalitesini denemediğim için pek yorum yapamam. Ekran kalitesi olarak da G2, Z1'e göre birkaç gömlek üstün.
  • Peki hocam cok tesekkur ettim son olarak note 3 mu g2mi sonucta sarji az gidiyosa one m7nin hep sarja takma olacagindan batarya bozulucak note 3 en azindan degistirilebilir ekranlari bariz fark etmezse g3 ve g2 yerine note 3 alayim.

Note 3'ün kulaklık ses kalitesi G2'den iyi, ancak fiyatı da daha yüksek. Ekran konusunda ise Note 3'e söylenecek bir söz yok, bence mükemmel bir ekranı var.

Note 3'ün eleştirebileceğim noktası S800 çipseti yerine exynos octa çipsetinin kullanılması ve touchwiz arayüzünün biraz hantal bir arayüz olmasıdır.

Bulabilirseniz S800 çipseti taşıyan N9005 model numaralı Note 3 alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Haziran 2014; 1:34:46 >
  • Htc one max olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Note 3'ün kulaklık ses kalitesi G2'den iyi, ancak fiyatı da daha yüksek. Ekran konusunda ise Note 3'e söylenecek bir söz yok, bence mükemmel bir ekranı var.

Note 3'ün eleştirebileceğim noktası S800 çipseti yerine exynos octa çipsetinin kullanılması ve touchwiz arayüzünün biraz hantal bir arayüz olmasıdır.

Bulabilirseniz S800 çipseti taşıyan N9005 model numaralı Note 3 alın.

Peki lg g3 ile note 3 arasinda performans farki cokmudur.. spen oldugu icin note 3 secilebilirmi.

Çok performans farkı yok. Fiyat farkı gözardı edilebilirse seçilebilir.

• bu cihazların birçoğu tr de yok ama;

meizu mx3,mx2, alcatel / tcl idol x +, vivo xplay, vivo x serisi bazı ürünler ses olarak çok iyiler.
  • Iste o urunlerin nasil alindigini bilsem onlardan alicam..

• Vivo xplay 3s iyi ama trde yok trdekilerde en iyi secenek note 3 herhalde..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.