Şimdi Ara

ses kartı alacagım ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bir grup açıldı yahoo da : "gönüllü okuyucu"

sesli kitap okuyup kaydediyoruz ve görme engelliler bu şekilde sesli kitap okuma fırsatına kavusuyorlar.

evde okuma denemesi yaptım fakat cok cızırtılı ve düşük sesli kayıt yapıyor.. ben net bir ses istiyorum haliyle ama ses kartım buna izin vermiyor.

iyi ses kaydı yapan bir ses kartı almak istiyorum. anakartımın ne oldugunu bilmiyorum, işlemcim celeron 466

hangi marka ve model ses kartını tavsiye edersiniz..en fazla 150 milyon lira verebilirim..

şimdiden teşekkürler.

• dostum , ses kartının etkisi buyuk tabiki ama mikrofonun etkisi de buyuktur. bence ses ayarlarını ve mikrofonunu bi gozden gecir oncelikle. illa ses kartı alacaksan zaten belli baslı markalar var ;
    philips , creative gibi .. ve simdiki ses kartın ne ?

birde celeron 466 islemcisi olan bi makinaya 150 milyonluk bi ses kartı onermekte biraz abes olur bence ..

not : ayrıca yaptıgından oturu seni tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 2 Şubat 2006 14:34:23 >
  • bence de bu sisteme pahalı bir ses kartı almaya gerek yok.normal bi crative ses kartı alırsan iyi olur.onlarda ortalama 10 ile 25 ytl arası.yeterince memnun edebilir.
  • CREATİVE den şaşma kardeş. CREATİVE OLSUN TAŞTAN OLSUN(bir bildiğim var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.