Şimdi Ara

Ses kartı kulaklığın sesini artırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser GSP 300 var ama özellike cs go'da volume 1'deyken bile ses az gibi geliyor. Gürültü Dengeleyiciyi açtığım zaman artış oluyor ama ateş edince vs. silah sesini bastırmak için kısıyor otomatik geri. Ses kalitesinde artış beklemiyorum ama UGreen'in 60 liralık ses kartını alsam bir artış olur mu? Yoksa daha iyi bir şey mi lazım?

• "volume 1'deyken bile ses az gibi geliyor" kismini 3 kere okudum anlamadim. Geri kalanini da okuma geregi duymadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

"volume 1'deyken bile ses az gibi geliyor" kismini 3 kere okudum anlamadim. Geri kalanini da okuma geregi duymadim.
    volume 1 en yüksek seviye oluyo oyunda, belirtmeyi unutmuşum. Yani iyi kulaklıklarda 0.5 veya o civarlarda oynuyolar. ancak ben 1de oynamama rağmen az geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only Paranoia -- 6 Aralık 2018; 23:41:39 >
  • Kulakliginizla ilgili bir problem yoksa gidin asus yada creative marka bir ses karti alin daha sonra nasil kisa bilirim diye dusunursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Kulakliginizla ilgili bir problem yoksa gidin asus yada creative marka bir ses karti alin daha sonra nasil kisa bilirim diye dusunursunuz
    Yalnız fazla para vermek istemiyorum sırf bunun için. Ucuz bir tane var mı önerebileceğiniz?
  • Ses konusu biraz parayala ilgili bir konudur fiyatta bircok yerde degiskendir ama ben genelde vatanin fiyatlarini baz alirim asus yada creative bir kart bakin ama windows 10 destegi olsun

• Piyasada cin mali kartlar var ucuza haklarunda hic bisey bilmiyorum buyuk olasilikla bosa para vermis bile olabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon ses düzeyi çok az
    3 hafta önce açıldı
    Kulaklık düşük ses problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Piyasada cin mali kartlar var ucuza haklarunda hic bisey bilmiyorum buyuk olasilikla bosa para vermis bile olabilirsiniz

Böyle bir şey işimi görür mü acaba?

• Urun ozelliklerine falan bakin ama inanin bu ses kartini ilkez gordum bilmiyorum mesela bazi kartlarda 600 ohm kulaklik destegi falan yazar yada snr degeri belirtilir bunlar kesin bir bilgi olmasada o kartin amplifikator icerdigini belirtir

• HyperX'in kendi kulaklıklarında kullandığı usb ses kartı hakkında bilginiz var mıdır acaba?

• Kendi kulkligina gore dizayn edilip optimize edilmis bir seskartidir kullanmadim bilmiyorum ama asus un strix serisi kulakliklari var ses kartli onlarada bakin bu arada realtek chipsetli on boardiniz varsa bu firumda aratin creative seskarti driverlari ilede calisiyorlar ve birmiktar dah iyi performans veriyorlardi tabiki gercegi gibi olmuyor ama ses miktari ve netligi artiyor bizzat kendim denediydim

• evet hocam realtek on board ses kartı kullanıyorum. Ancak hangi creative driver'ını yükleyeceğimi nerden bilebilirim? Asus PRIME Z370-P anakartım bu arada.
  • Forumda xfi mod falan diye arat cikar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.