Şimdi Ara

SES KARTI MI PROCESSOR MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim yaklaşık 300-400 lira gibi bi limitim var ve ses kartı mı yoksa 2. el bi processor mu almalıyım karar veremiyorum.. Elimde 6gb i5 bi laptop digitech rp55 processor ve marshall mg10cd amfi var.. ama artık bu processor beni yeterince tatmin etmiyor, aslında bayadır tatmin etmiyor ama anca para denkleştirebildim.. sizce ne yapmalıyım gidip 350 400 liralık 2. el bi processor mu almalıyım yoksa o parayı ses kartına mı yatırmalıyım... ses kartı sanki riskli gibi geliyor çünkü daha önce hiç guitar rig gibi programlar kullanmadım ama istediğim tonu alabileceğim yazıyor bazı yerlerde kararsısım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• smokingkills07 S kullanıcısına yanıt
    beyler yok mu bi cevap yanlışlıkla konuyu iki defa açmışım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokingkills07

Hocam buyur

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=18042&gid=1747

hem prosesor hem ses kartı bence aradığın alet . Yine Youtube dan falan seslerine kullanımına bak oyle al ama bende vaktinde bunun bas için olanına niyetlenmiştim ama başka fırsatlar çıktı karşıma almadım.ama cidden guzel bir alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

Orijinalden alıntı: smokingkills07

Hocam buyur

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=18042&gid=1747

hem prosesor hem ses kartı bence aradığın alet . Yine Youtube dan falan seslerine kullanımına bak oyle al ama bende vaktinde bunun bas için olanına niyetlenmiştim ama başka fırsatlar çıktı karşıma almadım.ama cidden guzel bir alet

hocam teşekkür ederim ama anlamadığım bi şey var.. hem ses kartı hem processor tamam ama ses kartı özelliği bilgisayara bağlamak için değil mi sadece... yani bilgisayara bağladığımda guitar rig gibi programlarla zaten ton elde etmeyecek miyim yoksa bilgisayara bağladığımda sadece processorun sesini mi alabileceğim öyleyse sadece processor veya sadece ses kartı almak daha mantıklı değil mi kusura bakmayın biraz cahilim bu konuda

• Hocam şöyle sırayla prosesoru ses kartına bağlamışsın gibi duşunebilirsin.istersen sadece ses kartı istersen sadece prosesor istersen ikisi birden gibi kullanabilirsin.guitar rig gibi programları da kullanabilirsin nasıl kullanmak istersen

• Şöyle ki hocam normal prosesorleri zaten bilgisayarlara bağlayamıyorsunuz.şoyle ki bu prosesor hem ses kartı hem de prosesor özelliğine sahip.isterseniz sahnede düz prosesor olarak kullanın,ister efektleri kapatın bilgisayara bağlayın sadece ses kartı olarak kullanın isterseniz hem efektleri açın hem bilgisayara bağlayın,efektli şekilde kayıt yapın.bu alette efekt için ekstra programa ihtiyacınız yok ama kullanabilirsiniz de.ses kartı özellikle kayıt ve bilgisayara ses aktarma konusunda işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

Şöyle ki hocam normal prosesorleri zaten bilgisayarlara bağlayamıyorsunuz.şoyle ki bu prosesor hem ses kartı hem de prosesor özelliğine sahip.isterseniz sahnede düz prosesor olarak kullanın,ister efektleri kapatın bilgisayara bağlayın sadece ses kartı olarak kullanın isterseniz hem efektleri açın hem bilgisayara bağlayın,efektli şekilde kayıt yapın.bu alette efekt için ekstra programa ihtiyacınız yok ama kullanabilirsiniz de.ses kartı özellikle kayıt ve bilgisayara ses aktarma konusunda işe yarıyor

tamamdır hocam anladım teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.