Bildirim
SES KARTI ÖNEMLİMİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
setin 4+1 olmasıyla kaliteli olmasının alakası yoktur. tabiki ses kartı daha iyi olandan daha kaliteli ses çıkıcaktır.( bahsedilen 4+1 in çok çok kaliteli bir ürün olup 2+1 in çok dandik olma ihtimali hariç ) bakın yanlış anlamayın ses daha güçlü demiyorum ;daha kaliteli diyorum yanlız iki setinde aynı kategoride olması lazım. örneğin multimedia. -
Ses kartı ve hoperlör kalitesi ne kadar iyi ise çıkan ses de o kadar kaliteli olur, burada ses kartının kalitesi gerçekten önemli... -
ses kartı vekullandığı ses programı.Bu şöyle birşey teyibin kalitesizse istediğin kalite de hoparlör al o hoparlörler teypten ne geliyosa onu çalacaktır.ses kartıda teyp gibidir ondan ne kalitede ses gelirse ses sistemin onu çalacaktır sen de onu duyacaksındır.:D -
Öncelikle merak ettigim bir konu var sennheiser in iyi bir performans kulaklıgını almayi düşünüyorum ama bilgisayarimin ses kartı yok anakartın üzerindeki çikışı kullanmaktayım.bunun için ekstra ses kartı almam gerekirmi gerekirse tavsiye edebileceginiz ürünleri yazarsanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X