Şimdi Ara

SES KARTI ÖNEMLİMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mesala birinde 4+1 hoperlör var ama ses karti dandiq birisindede 2+1 ama ses kartı full güzel bir ürün var hangisinin sesinin kalitesi daha güzel olur aylardır kafamaa takılmış durumda?

• setin 4+1 olmasıyla kaliteli olmasının alakası yoktur. tabiki ses kartı daha iyi olandan daha kaliteli ses çıkıcaktır.( bahsedilen 4+1 in çok çok kaliteli bir ürün olup 2+1 in çok dandik olma ihtimali hariç ) bakın yanlış anlamayın ses daha güçlü demiyorum ;daha kaliteli diyorum yanlız iki setinde aynı kategoride olması lazım. örneğin multimedia.
  • Ses kartı ve hoperlör kalitesi ne kadar iyi ise çıkan ses de o kadar kaliteli olur, burada ses kartının kalitesi gerçekten önemli...
  • ses kartı vekullandığı ses programı.Bu şöyle birşey teyibin kalitesizse istediğin kalite de hoparlör al o hoparlörler teypten ne geliyosa onu çalacaktır.ses kartıda teyp gibidir ondan ne kalitede ses gelirse ses sistemin onu çalacaktır sen de onu duyacaksındır.:D
  • Öncelikle merak ettigim bir konu var sennheiser in iyi bir performans kulaklıgını almayi düşünüyorum ama bilgisayarimin ses kartı yok anakartın üzerindeki çikışı kullanmaktayım.bunun için ekstra ses kartı almam gerekirmi gerekirse tavsiye edebileceginiz ürünleri yazarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.