Şimdi Ara

Ses kartı önerileri lazım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok saol kardeşim hemen deneyeceğim şuanda bilgisayar açılıyo açılsın direk indireceğim... İnşallah olur yaa :D

EDİT : Buradaki 64 bit hocam 32 bit benmki büyük bir ihtimal çalışmaz. Ondan dolayı ben googleden bi aratayım da oradan indireyiöm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frktaskn07 -- 19 Ocak 2015; 20:41:31 >
  • frktaskn07 F kullanıcısına yanıt
    Bu konuda duygusal olmak sizi zarara uğratacaktır. Çünkü bu pc'ye yapılacak her türlü yatırım ölü yatırım olur. Benden bir tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frktaskn07

Çok saol kardeşim hemen deneyeceğim şuanda bilgisayar açılıyo açılsın direk indireceğim... İnşallah olur yaa :D

EDİT : Buradaki 64 bit hocam 32 bit benmki büyük bir ihtimal çalışmaz. Ondan dolayı ben googleden bi aratayım da oradan indireyiöm :)

Linkteki driver hem 32 hem de 64 bit için dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.
  • rulurak kullanıcısına yanıt
    Kardeşim driver setupunu yükledim fakat şu hatayı veriyor : rtkvac.sys dosyası yok diyor... Bende googlede biraz araştırma yaptım dosyayı buldum fakat nereye atıcam bilmiyorum... Bu dosyayı nereye atıcam şimdi ?
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Ya bu bilgisayar bi işe yaramaz biliyorum :D ama ben bu bilgisayarı seviyorum bana hediye geldi yoksa benim laptopum çok kuvvetli onda istediğimi yaparım ama bu bilgisayar da çok hoşuma gidiyor :D kısacası bende bir değeri var...
  • Kusura bakmayın sizide yoruyorum ama ses kartı yerine böyle bir şey varken uygulamak istiyorum :D SON DURUM : şuanda arkadaşın verdiği linkden driveri indirdim 2 adet program vardı onları kurdum şimdi yeniden başlatıcam sonra neler olucak bakalım hayırlısı :D
  • quote:

Kardeşim driver setupunu yükledim fakat şu hatayı veriyor : rtkvac.sys dosyası yok diyor... Bende googlede biraz araştırma yaptım dosyayı buldum fakat nereye atıcam bilmiyorum... Bu dosyayı nereye atıcam şimdi ?

c:\Windows\System32\drivers
  • quote:

Kusura bakmayın sizide yoruyorum ama ses kartı yerine böyle bir şey varken uygulamak istiyorum :D SON DURUM : şuanda arkadaşın verdiği linkden driveri indirdim 2 adet program vardı onları kurdum şimdi yeniden başlatıcam sonra neler olucak bakalım hayırlısı :D

Bedavaya çözüm olasılığı varken uğraşmakta fayda var. Ama servetimin haddini bilmiyorum para önemli değil diyorsanız da saygısızlık etmek istemem
    driveri kurdum ama hala ses gelmiyor napıcam şimdi :D
  • quote:

driveri kurdum ama hala ses gelmiyor napıcam şimdi :D

Aygıt yöneticisinde ses kısmında sarı ünlem falan gibi bir şey yoksa 'ses, video ve oyun denetleyicileri' kısmında içinde 'Realtek' ibaresi bulunan satırlarda sağ tıklayıp özellikler dediğinizde açılan pencerede 'aygıt durumu' kısmında 'bu aygıt düzgün çalışıyor' ibaresi var mı? Varsa ses almanız lazım.
    Driver paketi ile yüklenen ses uygulamasından (saatin oraya simge atmıştır) ayarları kontrol edin, olası tüm kaynaklarda sesin kapalı olmadığından ve bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olun. Benim aklıma gelenler bunlar.
    herşey düzgün ama ses yok :D ya ben bunu satıcam valla yeter artık :D bunun parçaları kaç para eder acaba :D
  • quote:

herşey düzgün ama ses yok :D ya ben bunu satıcam valla yeter artık :D bunun parçaları kaç para eder acaba :D

Eğer satamazsanız ki ihtimal çok yüksek :) çöpe atmayın. Media Markt eski elektronik parçaları geri dönüştürmek üzere topluyor (üste para gibi bir şey beklemeyin ama)
    Ben eski Pentium 4 sistemin kalıntılarını oraya götürdüm. Ama getirdiğiniz için teşekkür ediyorlar çok kibarlar :)
    Neyse ya sesle uraşmıcam artık beni düşünen herkeze teşekkür ederim :D olmassa manevi değer felan dinlemicem satıcam valla :D
  • quote:

Neyse ya sesle uraşmıcam artık beni düşünen herkeze teşekkür ederim :D olmassa manevi değer felan dinlemicem satıcam valla :D

• Anakartınız çok eski P4 Yapacağınız yatırımların neredeyse hiç faydası olmayacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.