Şimdi Ara

Ses Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Sorunum win7 de ses gelmemesiydi.Herşeyi yaptım düzeltmek için aklınıza gelebilecek gelmiyecek
    herşeyi yaptım ama sonuç yine aynı yine farklı olarak araştırırken. Anakartım onboard olarak sesi görmediğini
    farkettim buda uzun zaman aldı. Yani ses kartı alırsam ses gelicek diye düşünüyorum

Ses kartları hakkında hiç fikrim yok.
    Ne kadar fiyata en uygunundan anakarta uygun(Anakart eski)
    Anakartım Asus A8V-E SE

Bende karar kıldım win7 gibi sade çok güzel tasarımı olan temayı bırakıp sıkıcı XP'ye geçmek yerine ses kartı alıcam.
    Ses kartları ne kadar fiyata bulurum ? Nerden alırım ? Anakartımla uyumlu olması lazım mı ?

BU KONUYU BİLEN ANLAYAN HER ARKADAŞTAN YARDIM İSTİYORUM.

• Sound blaster z serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caboone kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Ses kartını hangi sistemle kullancaksınız ? Ve ses sisteminizi hangi alanda daha çok kullanıyorsunuz (oyun müzik film) bunları belirtirseniz daha rahat ve doğru yardımda bulunabiliriz.

• quote:

Merhabalar. Ses kartını hangi sistemle kullancaksınız ? Ve ses sisteminizi hangi alanda daha çok kullanıyorsunuz (oyun müzik film) bunları belirtirseniz daha rahat ve doğru yardımda bulunabiliriz.

Normal yani bi tarafa yönelmiyor müzik içinde oyun içinde en uygunu olabilir. Fiyatları ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caboone

quote:

Normal yani bi tarafa yönelmiyor müzik içinde oyun içinde en uygunu olabilir. Fiyatları ne kadardır?

hocam ses sistemi nasıl senin ?

• benim sorunum win7 nin anakartımda ses kartını onboard yani ''ses kartı olmadan'' görmemesi
    bende o yüzden bi uygun ses kartı alıcam

hatta alsam bile; ses gelmeyebilir :D o yüzden pahalı birşey almıcam

ses sistemim ise;
    işte anakartım; ASUS A8V-E SE
    hoparlörüm : Frisby FS-806

anlamamış olabilirsin kabulum bende tam olarak anlamadım ama herşeyi denedim ses için :D
  • Aslında windows'da ses var şarkı açıyorum sağ altta se simgesine geldiğimde
    haraket ediyor yeşillik

ama hoparlörden bir gıdım ses bile yok. Hoparlör sağlam jak'ı doğru yere taktım sizde sorun ne olabilir

Ses kartı almadan yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caboone

quote:

hocam ses sistemi nasıl senin ?

ilk ikisinde yazamadım kusura bakma. Bide flood içinde çok özür arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.