Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Cıkan Oyunlarını Calıstırabilceğim Güzel Bi Ekran Kartı Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

• Sen bize anakart ve işlemcini de söyle.Ayrıca net bütçen nedir ona göre yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Sen bize anakart ve işlemcini de söyle.Ayrıca net bütçen nedir ona göre yapalım.

+
  • işlemci
    anakart
    psu
    bunları belirtsen yeterli
  • İşlemci, anakart ve ram'lerinin yeterli olduğunu var sayarak sana imzamdaki zotac 9800 GT amp edition'u öneririm. 19'' den büyük bir monitörün yoksa GTA4 ve Crysis warhead'de dahil tüm oyunları 1280*960 çözünürlükte full detay ve AA açık kasmadan oynayabilirsin. Ama dediğim gibi işlemci ve ram çok önemli burada
  • Kafadan atim zotac 8800gt ya da palit 9600gt al
  • Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz
    2.99 GHz, 0,99 RAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elindeki sisteme hangi ekran kartını alırsan al güncel oyunları oynayamazsın..

Emeklliği gelmiş o makinenin..
  • minumum 2gb ram / e5xxx / e7xxx serisi yada dengi amd phenom işlemcili bir sistem ile 19" kadar 8800gt / 9600gt 22" ve üstü için 4870 yada gtx 260 iyi olacaktır..
  • İyi bir ekran kartı alsan dahi 8800 GTS ve ya 9800GTX+ hadi paran çok GTX295 aldın diyelim.BU kartları anakarta takamazsın büyük olasılıkla hadi onu da geçtim oyunların bırak çalışması açılması için bile ram in yetersiz kalıyor en az 2 GB ramin olması gerek.Anakartını da belirtirsen yardımcı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAtann

Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz
    2.99 GHz, 0,99 RAM

sisteme 1 gb daha ram tak 2.ci el yada sıfır bulursan 256mb ddr3 8600gt al işini görür en azından medium olarak rahat oynarsın oyunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.