Şimdi Ara

Ses kartı tavsiyelerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maaşımın gecikmeli yatmasından dolayı microlab fc861 ses sistemime henüz bir ses kartı almış değilim...Bana fiyatı 150 ytl yi geçmiyecek ( KALİTELİ ) BİR SES KARTI ÖNERİRSENİZ MİNNETTAR KALIRIM...

Beklentilerim bir karttan şöyle olacak bir kça sorum olacak...

Ses sistemim toplam 100watrms çıkış gücüne sahip ama ben önceki microlab modelim m500 ıı 63wat rms ile arasında bi ses artışı hissedemedim sanırım oda tam olarak gücünü veremiyodu sizce ses kartı alınca ses çıkış gücüm fark edilir derecede artacak mı ?

Beklentilerim ise

1- Çok temiz bir ses vermsi
    2- Bassların dolgunlaşması ve derinleşmesi
    3- Tizlerin kulak tırmalamıyacak derecede hakiki olmasını istiyorum
    Not : Ses artışı cabası ... :)

Şu an onboard ile kullanıyorum gerçekten doğal mkemmel bi sesi var ama mükemmele ulaşmak istiyorum...

Creative extreme gameri çok övmüşler sizce nasıl bir kart ve creative extreme gamer fatal1ty pro arasındaki farkı ne biri 150 ytl biri 250 ytl :S

Bu arada ses sistemim bu herkese kesinlikle hiç bir şeyden şüphe duymayarak tavsiye edebilirim ve sorularınızı tamıyla cevaplayabilirim.

[simage][/image[link=http://
    ]][Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum ...SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufAkce -- 17 Ağustos 2008; 22:43:00 >

• gamer sana fazlasıyla yeter
  • M-Audio'lardan Revolotion 5.1 yada Revolotion 7.1'i İncelemenizi Tavsiye Ederim.
  • M-Audio şimdiye kadar hiç kulak aşinalığım olmadığı bi marka exreme gamerden daha mı iyidir sizce ? Fiyatına baktım 150 ytl civarı...
  • Gamer veya Audigy2 ZS tavsiye ederim. Fatal1ty ile Gamer arasındaki tek fark Fatal1ty deki 64 mb X-ram olayı. Bu da göz ardı edebileceğin bir durum. Eğer oyunlar senin için önemliyse M-Audio da sanırım EAX desteği yok. Bunu göz önünde bulundur.
  • M-Audio Revolotion serisi gerçekten araştırılıp incelenilmesi gereken bi kart.çoğu stüdyolar M-Audio ses kartlarında seçim yapıor

BURDAN çeşit ve fiyatlarına bakabilirsin
  • audigy 2 zs kullanıyorum ve beni fazlasıyla tatmin ediyor belki bunun nedeni o/b karttan direk zs geçtiğimden dolayı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım zs 2 demişsinde bende o kartı çok aradım ama yok bulamadım türkiyede hipernex diye bi sitede gördüm oda % 50 lik bir kar koymuş üstüne...Durum böyle olunca creatice x-fi extreme gamer e yöneldim , ama bu şimdiki m audio da kafamı karıştırmadı değil paramla rezil olmak istemem yani ayıp mayıp ama ben bu markayı daha önce hiç duymadım bu kartın creatice xfi extreme gamer ile karşılaştırmasını yapacak arkadaşımız varsa daha net bir karar verebilirim.
  • 0 zs zaten bulamassın ben bu siteden bir arkadaştan aldım kartı
  • M-Audio'lar Profesyonel Ses Kayıtları ve Müzik İçin Üretilmiş Kartlardır. Müzik Performansı X-Fi Extreme Gamer ve Tüm X-Fi'lerden Çok Daha İyidir ama Film ve Oyun İçin Alınacaksa X-Fi Extreme Gamer Tavsiye Ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: YusufAkce

M-Audio şimdiye kadar hiç kulak aşinalığım olmadığı bi marka exreme gamerden daha mı iyidir sizce ? Fiyatına baktım 150 ytl civarı...
  • ee şimdi ne yapacağım film ve müzik için almak istiyorum oyun fazla önemli değil
  • sadece müzik deseydin M-audio derdim. ama film de önemli diyorsan extreme gamer al.
  • Sana en uygun ses kartı Zs olarak görüyorum eğer ben müzik daha çok dinliyorum diyorsan tabi oyun oynamak da var hesapta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.