|
Bildirim
|
Dalga mı geçiyorsun belli değil. Windows desteklemiyormuş da peh peh. Nasıl bir uydurma kabiliyetidir anlamıyorum ki. Notebook umun ses kalitesi rezalet olduğu için sound blaster play kullanıyorum, bass lar tizler kulaklığı dolduruyor, kulaklıkda ohm yükseldikçe ses kartı kendini daha çok belli eder. Bi onboard da dinleyip, hemen sound blaster a geçince aradaki farkı anlamak çok daha kolay oluyor. Yanı ben basit bir USB Ses Kartından bile farkı hissedebiliyorsam, sizin söylediklerinizin tamamı uydurmadır, kafanızdan sıktığınız şeylerdir. Masaüstünde ise Asus Xonar DG 5.1 Pci kullanıyorum, gigabyte h81 s2pv anakartın onboard kartı rezalet çünkü, arada çok fark var. Birde 81 tl lik kart yani, o bile neler yapıyor. Konunun sahibi arkadaşa kolay gelsin, umarım istediğiniz gibi bir kart bulursunuz, high end bir kartı beğenmeyen kişiye ne önerilse sıkıntı çıkabilir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 22 Kasım 2014; 0:34:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimoske -- 24 Kasım 2014; 7:36:55 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimoske -- 14 Aralık 2014; 9:48:43 > |
|
|
|
|
|
|