iyi günler arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum zx ses kartımı ve hyperx cloud kulaklığımı değiştirmek istiyorum amacım oyun film ağırlıklı kullanım için müzikte dinlerim tabi çok üst düzey ses almak kulaklık olarak mmx 300 aklımda ama ses kartına bir türlü karar veremedim titanium hd,zxr,stx,x7 en iyiler gibi çok teknik bilgim yok o yüzden işin uzmanlarından tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Elinizdeki ses kartını değiştirmenize kesinlikle gerek yok, MMX 300 ise oldukça iyi bir seçim farklı bir seçenek olarak ATH-AG1'yi de göz önünde bulundurabilirsiniz. Oyunda çevre farkındalığı için arkası açık kulaklık tercih etmek daha yerinde bir tercih olabilir ATHADG1'de burada öne çıkıyor. Lakin gürültülü bir ortamdaysanız bu gibi kulaklıklarda dış ortam seslerini de duyacağınız unutmayınız.
inuh
kullanıcısına yanıt
hocam kulaklık ve hoparlör ikisinide ortak kullanıyorum ses kartını değiştirmek isteyişim harman kardon ses sitemimden daha kaliteli bir ses almak kulaklıkta çok farketmiyo sanırım siz o yüzdenmi gerek yok diyosunuz pm attım bu arada yanışlıkla kusura bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: mcgul
hocam kulaklık ve hoparlör ikisinide ortak kullanıyorum ses kartını değiştirmek isteyişim harman kardon ses sitemimden daha kaliteli bir ses almak kulaklıkta çok farketmiyo sanırım siz o yüzdenmi gerek yok diyosunuz pm attım bu arada yanışlıkla kusura bakmayın
Asıl kendisi zaten güçlendirmeyi yapan ses sisteminizde farkı hissedemezsiniz, elinizdeki ürün gayet iyi zaten bir noktadan sonra iş ses üzerinde yazılımla oynamaya dönüyor o da mantıklı bir senaryoda sesi maymun etmek oluyor.