Şimdi Ara

Ses Kartı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Konuyu dogru yere mi acıyorum bilmiyorum.Bu konularda pek iyi değilim.Benim sorunum şu:ses kartımı değiştireyim dedim.bir tane 5.1 ses kartı alcaktım.benim kasamın içine bir baktım eski ses kartı,anakartın üzerine sabit.Yani cıkmayacak sekilde anakartın üzerinde bulunuyor.Pc'yi aldıgım zamanki kart.Ben cıkıyor sanıyordum.Şimdi 5.1 ses kartı alsam onu nereye nasıl takmam gerekiyor acaba?Şimdiden tesekkürler.

• pci yuvasına takacaksın biosta bir ayar gerekmiyorsa pc yeni donanımı açılışta görecek sende sürücüsünü yükleyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dduzce

Merhaba arkadaslar.Konuyu dogru yere mi acıyorum bilmiyorum.Bu konularda pek iyi değilim.Benim sorunum şu:ses kartımı değiştireyim dedim.bir tane 5.1 ses kartı alcaktım.benim kasamın içine bir baktım eski ses kartı,anakartın üzerine sabit.Yani cıkmayacak sekilde anakartın üzerinde bulunuyor.Pc'yi aldıgım zamanki kart.Ben cıkıyor sanıyordum.Şimdi 5.1 ses kartı alsam onu nereye nasıl takmam gerekiyor acaba?Şimdiden tesekkürler.

sizin cıkmıyor dediginiz kart onboard ses kartı sanırım pci yuvasına hocam hangi kartı almayı düşünüyorsunuz ?
  • Ana kart üzerinde ram yuvaları gibi uzun yuvalar olur onlardan uyan birisine takacaksın anakartın resmini koyarsan daha fazla yardımcı olabiliriz
  •  Ses Kartı Yardım

bunlardan birine takabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

Ses Kartı Yardım

Yeni nesil bir ses kartını eski bir anakarta takmada sorun çıkabilir diye düşünüyorum ben modeline göre önceden bakıp alması gerekli bence sizin yorumunuz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuranA -- 27 Mayıs 2012; 14:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

Ses Kartı Yardım

Yeni nesil bir ses kartını eski bir anakarta takmada sorun çıkabilir diye düşünüyorum ben modeline göre önceden bakıp alması gerekli bence sizin yorumunuz nedir

gerci oda dogru arkadas anakart modelini ve alacagı ses kartını yazsın ondan sonra yorum yapabiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    SES KARTI TAVSİYESİ..?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle ustalar cevaplarınız için tesekkur ederim.Almayı düşündüğüm ses kartı şu : "Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 5.1 VX "arastırdım ve f/p acısından bunu öneriyorlar.Logitech x-540 ses sistemi var.Anakart da FOXCONN A690GM2MA yazıyor.Sizce seste önemli bir değişim olur mu?

Ses Kartı Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dduzce

Öncelikle ustalar cevaplarınız için tesekkur ederim.Almayı düşündüğüm ses kartı şu : "Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 5.1 VX "arastırdım ve f/p acısından bunu öneriyorlar.Logitech x-540 ses sistemi var.Anakart da FOXCONN A690GM2MA yazıyor.Sizce seste önemli bir değişim olur mu?

Ses Kartı Yardım

Hocam müizik dinlerken ses kaydı yaparken sesin iyi olduğunu anlayacaksındır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.