Şimdi Ara

Ses kartım yandı harici ses kartı taksam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ses kartım yandı çalışmıyor ve bu yüzden oyunlarda sorun yaşamaya başladım sizce harici ses kartı alsam bu problemler geçer mi?

Hem bu hatayı alıyorum bazı oyunlarda hem video izleyemiyorum bir sürü dejavantajı var işe yarıyor mu yoksa illaki ses kartımı değiştirmelimiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Harici ses kartı çok rahat işinizi görecektir. Aynı işlev için kullanılıyor zaten tek farkı usb ile bağlanması.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim içime su serpildi şuanda :)

• Yalnız 10-20₺'lik kartlardan almayın derim. Ben ugreen marka ses kartı almıştım, onboard ses kartına denk kalitede ses veriyor sayılır. Biraz bassları düşük gibi gelmişti ama o da equalizer ayarı ile düzeltilebilecek birşey zaten.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

• Ses kartınızın yandığını nasıl anladınız?

Biostan vs kapatmış (disable) yapmış olmayın?

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak yandığından emin değilim ama biosa uzun zamandır bakmadım bir sabah aniden açtım bilgisayardan ses gelmiyor 2-3kere driver yükledim fln ve ses kartım yanmadan önce bilgisayarın adaptörü yandı yeni adaptör aldım tam olarak aynı zamanda mı yaşandı hatırlamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba dostum birşey sorabilir miyim bios tan kontrol ettim ses gerçekten kapalıymış kaydettim felan bilgisayar açılırken ses veriyor artık ama gene müziklerden ve oyunlardan ses alamıyorum ve hala bu hatayı alıyorum sence ne nedeni olabilir

-Teorim: bilgisayarın adaptörü yanınca güvenlik önlemi olarak kendini devredışı bırakmış olabilir ama genede hasar görmüş ve yanmış sanırım

Birdaha driver kurayım deneyince sonucunu yazarım:Malesef ki çalışmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightmareThe. -- 10 Haziran 2020; 22:25:56 >

• Bence sizin sorununuz sürücü kaynaklı. Aygıt yöneticisinden driver yüklenmemiş bir cihaz görünüyor mu kontrol edin derim.

Gerekiyorsa ses kartı sürücüsünü tekrar indirin ve öyle kurmayı deneyin. Olmazsa PC’ye format atıp tekrar deneyin. Sorun çözülürse boşuna masraf yapmamış olursunuz.

O zaman da olmazsa bir ses kartı alırsınız.

Bu arada adaptör dediğinize göre sanırım PC bir laptop. Bu durumda USB ses kartı yada dac almanız gerekecek.

Driver yüklenmemiş bir cihaz gözükmüyor ne yazık ki önceden format attım ve düzelmedi malesef

İlgilendiğiniz ve yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightmareThe. -- 11 Haziran 2020; 1:36:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.