Şimdi Ara

Ses kartınız yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfne yardım edin. Ses kartımın markası Conexant ve Win7 64 bit home Basic kullanıyorum. Skype Giriyorum. Ses kartınız yk diyor. ama ben conexant ı kurdum. Lütfen yrdım edin ve konuyu kapatmayın :S
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yardım edecek bi baba yiğit yok mu ?
  • Selam
    Ses kartınızın düzen(configuration) bölümünden microfon kontorlünü yapın ve etkinleştirim.
    Ayrıca bilgisayardan bu kart ile müzik dinleyebiliyor musunuz bunu denetleyin.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Ses kartınızın düzen(configuration) bölümünden microfon kontorlünü yapın ve etkinleştirim.
    Ayrıca bilgisayardan bu kart ile müzik dinleyebiliyor musunuz bunu denetleyin.
    Kolay gelsin.

Selam
    Bay_KG cevap verdiğin için teşekkürler. Düzen bölümünde Sadece Speakers'ın denetimini yani sadece hoparlörün denetimini yapabılıyorm. Mikrofon diye birşey yazmıyor. yardımlarınızı beklıyormm....

• olması lazım denetim masasından ses bölümüne girin kayıt yeri var orada mecut ilk açılan pencerede yazmaz.açılan mikrofon yerinde özellikler var oradan gerekliayarları yapabilirsin
  • Galiba burdan bahsediyorsunuz... Gördüğünüz gibi yok !

Ses kartınız yok?
  • ozaman mikrofonu anımamış olabilkiryada şunu yapın ses kartı programını kardırıp yeniden yükleyin bazen hata verebiliyor sürücüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.