Bildirim
Ses kartınız yok?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım edecek bi baba yiğit yok mu ? -
Selam
Ses kartınızın düzen(configuration) bölümünden microfon kontorlünü yapın ve etkinleştirim.
Ayrıca bilgisayardan bu kart ile müzik dinleyebiliyor musunuz bunu denetleyin.
Kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
Selam
Ses kartınızın düzen(configuration) bölümünden microfon kontorlünü yapın ve etkinleştirim.
Ayrıca bilgisayardan bu kart ile müzik dinleyebiliyor musunuz bunu denetleyin.
Kolay gelsin.
Selam
Bay_KG cevap verdiğin için teşekkürler. Düzen bölümünde Sadece Speakers'ın denetimini yani sadece hoparlörün denetimini yapabılıyorm. Mikrofon diye birşey yazmıyor. yardımlarınızı beklıyormm....
-
olması lazım denetim masasından ses bölümüne girin kayıt yeri var orada mecut ilk açılan pencerede yazmaz.açılan mikrofon yerinde özellikler var oradan gerekliayarları yapabilirsin -
Galiba burdan bahsediyorsunuz... Gördüğünüz gibi yok !
-
ozaman mikrofonu anımamış olabilkiryada şunu yapın ses kartı programını kardırıp yeniden yükleyin bazen hata verebiliyor sürücüler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- et işareti yapamıyorum
- utorrent güvenilir mi
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kartı resetleme
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- bilgisayar hızlandırma
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X