Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SES KARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar! tabii ki oyun ve film efektleri için bazı teknolojiler gerekli.. ama ben bilgisayarda müzikle ilgileniyorum, ve öğrenmek istediğim şey, düşük seviye kartlarda da (mesela creative'in SB 5.1 PCI=45 YTL, ya da daha ucuz 20 YTL'lik Rain'ler vs..) midi bağlantısı ve dışarıdan PC'ye bağlantı (ampliden vs) mümkün mü acaba? aksi takdirde m-audio'nun bir modeli creative'e göre daha mantıklı oluyor,ama o da 300'den başlıyor..eğer daha ucuzlarıyla da giriş yapabileceksem,başlangıcı o şekilde yapmak istiyorum.. değerli tavsiyelerinizi bekliyorum..teşekkürler...

• sana en güzel tavsiye 2. ele bak demek ne kaddar ekmek o kadar köfte diye iğrenç bi laf var
  • sen de haklısın dostum... peki sorduğum şeyle ilgili bi bilgin var mı? (az köfteli kartların digital/analog I/O durumu nedir acep?)
  • Dostum ben ses işleme yapmadım şimdiye kadar fakat bu işlerle uğraşan bir arkadaşım creative elite pronun ses kayıtlarını beğenmiyor ondan m-audio kullanıyor ama diğer özellikleri için 2. el xfi senin işini baya bir halleder diyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    SES KARTI TAVSİYESİ..?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.