Şimdi Ara

Ses Kartları ÇİFTER ÇİFTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OnBoard Ses kartım var.. Albatron KX T 400 v2 kart üzerinde
    Creative 5.1 Live ses kartım da var ayrıca..

Anakart da 3 çıkış, Creative de 5 çıkış var.
    Creative deki 1 çıkış Line in TV Kartına gidiyor.. 3 çıkış 5+1 spaekerlara..

OnBoard ses kartını kurmuyorum..
    Xp İşletim sistemi..

Sizce ne yapmalı?
    On Board 6.1 destekli ses kartından daha fazla mı randıman alırım? Eğer onu kullanırsam Tv kartına sesi nasıl aktarırım? İki kartı da kullanırsam aynı IRQ dan çakışma olur mu?

• creative i kullan onboard kalitesiz olur genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

creative i kullan onboard kalitesiz olur genelde
    +1
    bence de creative...

genelde normal ses kartları onboardlardan daha kaliteli olsa da ses olayı birazda görecelidir...
    bana kalırsa ikisini de dene...
    hangisinin sesi ve performansı hoşuna giderse onu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt

+1
    bence de creative...

genelde normal ses kartları onboardlardan daha kaliteli olsa da ses olayı birazda görecelidir...
    bana kalırsa ikisini de dene...
    hangisinin sesi ve performansı hoşuna giderse onu kullan

Alıntıları Göster
    xp professional 3'e kadar ses kartını destekliyor. Bizzat denedim. Hepsini aynı makinede kullanman mümkün . Bir tercih yapmak gerekirse Creative'i kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: silent

xp professional 3'e kadar ses kartını destekliyor. Bizzat denedim. Hepsini aynı makinede kullanman mümkün . Bir tercih yapmak gerekirse Creative'i kullan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silent

Denemedim ama mantıken çakışacağını düşünüyorum....

PC ler Bir sürü yazıcıyı de destekliyor ama hepsine aynı anda bilgi gönderemiyolar... Hoş bu yazıcı değil ama çalışma prensipleri aynı olmalı diye düşünüyorum. Veya ne biliyim insanlar 2 çıkışlı veya çoklayıcılı ekran kartı almak yerine pci dan takar 3-4 tane kullanır :D Bence Çakışır... Aynı anda 3 ünün kullanılabileceğini zannetmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@GL@R -- 1 Aralık 2004, 18:37:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C@GL@R

quote:

Orjinalden alıntı: silent

Denemedim ama mantıken çakışacağını düşünüyorum....

PC ler Bir sürü yazıcıyı de destekliyor ama hepsine aynı anda bilgi gönderemiyolar... Hoş bu yazıcı değil ama çalışma prensipleri aynı olmalı diye düşünüyorum. Veya ne biliyim insanlar 2 çıkışlı veya çoklayıcılı ekran kartı almak yerine pci dan takar 3-4 tane kullanır :D Bence Çakışır... Aynı anda 3 ünün kullanılabileceğini zannetmiyorum...

Alıntıları Göster
    Valla olabilir de olmayabilir de.. Sonuçta buınları adresleyen İşletim sistemi değil.. Ancak Benim USB klavye win98 e girmeden hiçbir tepjki vermiyordu, bios ekranında falan, XP yükleyince biosda da kullanmaya başladım.. İlginç.. Korkulur bu XP den.. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: seckal

Valla olabilir de olmayabilir de.. Sonuçta buınları adresleyen İşletim sistemi değil.. Ancak Benim USB klavye win98 e girmeden hiçbir tepjki vermiyordu, bios ekranında falan, XP yükleyince biosda da kullanmaya başladım.. İlginç.. Korkulur bu XP den.. ;)

Alıntıları Göster
    bendede aynı dediğin olay mevcut ama ben creative 5.1 olanı kulanıyorum zaten anakartınkinden performans alamadığım için creative i aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chash

bendede aynı dediğin olay mevcut ama ben creative 5.1 olanı kulanıyorum zaten anakartınkinden performans alamadığım için creative i aldım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chash

2 sini aynı anda kullanmayı denedin mi hiç?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chash

2 sini aynı anda kullanmayı denedin mi hiç?

Alıntıları Göster
    doğrusu denemedim bence denemeye gerek yok creative yeterince bana yetiyor

ama denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chash

doğrusu denemedim bence denemeye gerek yok creative yeterince bana yetiyor

ama denerim

Alıntıları Göster
    Hocam yetiyor orası şüphesiz..

Ancak ben de bir 5+1 var. Bir de 2 spekar var..
    Bir de TV Kartı Line in var..

Yettirmek için 2 sine de ihtiyacım var..
    Acaba olur mu diyorum bu yüzden?
  • quote:

Hocam yetiyor orası şüphesiz..

Ancak ben de bir 5+1 var. Bir de 2 spekar var..
    Bir de TV Kartı Line in var..

Yettirmek için 2 sine de ihtiyacım var..
    Acaba olur mu diyorum bu yüzden?

Alıntıları Göster
    aynı durum bende var 7.1 creative ve 7.1 onboard. Bende çakışma oldu. Creative kullanıyorum tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murriex

aynı durum bende var 7.1 creative ve 7.1 onboard. Bende çakışma oldu. Creative kullanıyorum tabiki.

Alıntıları Göster
    Eğer çakışmayı IRQ ve kesme adreslerini değiştirerek önleyebiliyorsan ikisini aynı anda kullanabilirsin.

Olmazsa TV kartını microfon girişinden de bağlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefes

Eğer çakışmayı IRQ ve kesme adreslerini değiştirerek önleyebiliyorsan ikisini aynı anda kullanabilirsin.

Olmazsa TV kartını microfon girişinden de bağlayabilirsin.

Alıntıları Göster
    Nedendir bilinmez bazı anakartlar ikinci ses kartı ile asla açılmazlar (windows), kimileri ise açılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seckal

Dostlar;

Xp İşletim sistemi..

Sizce ne yapmalı?
    On Board 6.1 destekli ses kartından daha fazla mı randıman alırım? Eğer onu kullanırsam Tv kartına sesi nasıl aktarırım? İki kartı da kullanırsam aynı IRQ dan çakışma olur mu?

Bence onboard 6.1 destekliyosa normal 6.1 hoparlör falan al ... Bi de onların yanında ses kartının parasını ödeme
    Benim anakartımda 5.1 destekliyo ... Buna kulaklık bağlayabiliyor muyum ? 5.1 kulaklık ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: seckal

Dostlar;

Xp İşletim sistemi..

Sizce ne yapmalı?

Bence onboard 6.1 destekliyosa normal 6.1 hoparlör falan al ... Bi de onların yanında ses kartının parasını ödeme
    Benim anakartımda 5.1 destekliyo ... Buna kulaklık bağlayabiliyor muyum ? 5.1 kulaklık ?
    Creativeyi kullan bence

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

Creativeyi kullan bence

Alıntıları Göster
    Sorduğum soruya cevap alamadım ama sağolun yine de..
  • quote:

Sorduğum soruya cevap alamadım ama sağolun yine de..

Alıntıları Göster
    Kardeş koçlar gibi çalışıyor tek yapman gereken çıkış aygıtlarının iyi ayarlanması ben bir ses kartıyla radyo dinlerken diğeri ile kulaklıktan oyun oynuyorum çok da güzel oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: General

Kardeş koçlar gibi çalışıyor tek yapman gereken çıkış aygıtlarının iyi ayarlanması ben bir ses kartıyla radyo dinlerken diğeri ile kulaklıktan oyun oynuyorum çok da güzel oluyor...

Alıntıları Göster
    Creative Sound Blaster 5.1 varken o anakart üzerindeki entegre ses kartı kullanılır mı? APU olsaydı kullanırdın ama o anakarttaki sıradan bir AC'97 5.1 chipi. Sen Creative ses kartını kullan. Arada epey fark oluyor, sesten anlayana tabi.

Tv kartını Line IN girişine de takmak için 2 stereo girişi 1 stereo girişe dönüştüren aparat kullan. Bir girişi ses sisteminden gelen jack için; diğer girişi TV kartından gelen jack için kullanıcaksın. 250,000 TL falandı. Tv izleyeceğinde Sound Blaster ayarlarını halledip izlersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Creative Sound Blaster 5.1 varken o anakart üzerindeki entegre ses kartı kullanılır mı? APU olsaydı kullanırdın ama o anakarttaki sıradan bir AC'97 5.1 chipi. Sen Creative ses kartını kullan. Arada epey fark oluyor, sesten anlayana tabi.

Tv kartını Line IN girişine de takmak için 2 stereo girişi 1 stereo girişe dönüştüren aparat kullan. Bir girişi ses sisteminden gelen jack için; diğer girişi TV kartından gelen jack için kullanıcaksın. 250,000 TL falandı. Tv izleyeceğinde Sound Blaster ayarlarını halledip izlersin.

Alıntıları Göster
    ben onboard ses kartını da kullanıyorum + ek olarak bir de creative taktım ... . birisini tv kartına bağladım, ben kulaklıkla tv izlerken kardeşim de msn'den arkadaşıyla sesli görüşme yapabiliyor mesela....

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

ben onboard ses kartını da kullanıyorum + ek olarak bir de creative taktım ... . birisini tv kartına bağladım, ben kulaklıkla tv izlerken kardeşim de msn'den arkadaşıyla sesli görüşme yapabiliyor mesela....

Alıntıları Göster
    Demekki oluyor.. Deneyelim bakalım..
    Sağolun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.