Şimdi Ara

Ses kaydı yapabilen kamera tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apartman içerisindeki daire kapıma gece görüşü ve gündüz görüşü iyi olan, ses kaydı yapabilen bir kamera ihtiyacım var. Ayrıca kamera hareket algıladığında bana mail göndermesini istiyorum. Şuan için sadece sıva altından döşenmiş 4+1 cctv kablom var. Yani kayıt cihazı + kamera, montaj için gerekli parça tavsiyelerinede ihtiyacım var. Tabi elektrik kesintilerinde sistemin stabil kalması için güç kaynağı tavsiyesinede ihiyacım var. Ayrıca dairemin balkon dışına 60 metreye kadar gece/gündüz kamera kaydı alabilen, istediğimde uzaktan kontrol edebileceğim ve plaka okuyabilen kamera tavsiyesine ihtiyacım var.
    Tavsiyelerinizi çin sitelerindende yapabilirsiniz, yeteri kadar bekleyecek vaktim var. Teşekkürler.

• Ekrem09 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ahd kamera sistemi senin işini görüntü kalitesi bakımından görür,

Kapı önüne koyulacak güvenlik kamerasının yanına mikrofon ekleyerek ses kaydı alırsın.

60 metre mesafeden plaka okuma gibi işlemler için Speed dome kamera kullanman lazım speed dome kamerada cep telefonundan veya kayıt cihazından kamerayı hareket ettirme zoom gibi özellikleri vardır.

İzmir ve İstanbul'da kamera sistemi montaj diğer illerimize ürün satışı yapıyoruz, fiyat teklifi istiyorsanız pm yolu ile iletişim numaranızı vermeniz yeterlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.