Şimdi Ara

Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar.dün yeni bir sistem topladım ve XP sp2 yi kurduktan sonra garip bir şekilde mp3 veya film tarzı şeyler açtığımda ses gelmez oldu.
    anakart Gigabyte p31 s3g ve realtek audio ses driver..realtekin kendi panelinde ses kontrolü yaptığımda ses geliyor fakat başka programlardan ses gelmiyor.
    codec sorunu mu diye düşündüm ama olamaz..
    bir de ekran kartının driverıyla alakalı olabilir mi?
    his ati hd 2600 pro kullanıyorum ve onun da driverını anakart driverındsan sonra yükledim.acaba bir çakışma olabilir mi?
    fikri olan varsa yorum yapmaktan çekinmesin lütfen..
    saygılar

• çok sağolun
  • çakışma olsa panelden kontrol ettiğinde de ses gelmezdi ama ses kartlarından pek iyi anlamadığım için sadece bu kadar yorum yapabilirim üzgünüm...
  • pc den hiçbir şekilde ses çıkmıyor mu yoksa sadece belirli şeylerde mi yapıyor.yani bazı şarkı ve filmlerde.bağlantı şeklin nasıl anolog mu digital mi?Hangi playerları kullanıyorsun?Ses sistemin 5.1 mi?K-lite codec yüklü mü?

Bu soruları cevaplarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.Onun dışında senin yaptığın şeyleri de yazarsan iyi olur.
  • hallettim arkadaşlar sağolun.driver xp ye uyumlu değilmiş ondan kaynaklanıyormuş...
    ama anlamadım yani neden hoparlörden gelmiyordu da panelden normal ses geliyodu :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.