Bilgisayarı bazen açtığımda ses bozuluyo,hoparlörden ses mes gelmiyo..Ses kartı on board du anakartla gelen her şeyi yükledim ama şu ses problemine bi çözüm bulamadım..en son da winamp problem çıkarmıştı yeni winampı (5.03a) yükleyeyim dedim artık mp3leri sadece wp den dinleyebiliyorum..Ne yapmam gerekiyor??[V][V](anakart asus p4s533-e)
ses kartının zaman zaman çalışmamasının sebebi çakışma olabilir winampde direkt ses kartı ile birlikte çalıştığı için arıza veriyor olabilir
öncelikle yardımın için sağol..Peki bunu çözmem için ne yapmam gerekiyor?(biraz rookieyim daha)Servise mi götüreyim yoksa kendi yapabileceğim bir şey varmı?
öncelikle yardımın için sağol..Peki bunu çözmem için ne yapmam gerekiyor?(biraz rookieyim daha)Servise mi götüreyim yoksa kendi yapabileceğim bir şey varmı?Bir de wp de dinleyebildiğim zamanlar oluyor ama winamp da hiçbir zaman dinleyemiyorum..
İşletimiz sistemin nedir?
windows xp home edition..
başlat menüsünün sağ tarafındki hopör resmini tıkla ordaki yerleri orta hale çevir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme