Şimdi Ara

ses sistemi.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir otele için ses sistemi alıcaz.Konferenslar,toplantılar v.s.... için orta dereceli bişey istiyoruz.ama benim bu konuda bir bilgim yok.bana bu konuda marka veya neye dikkat etmem gerekebilir.Bu konuda yorum yaparsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler....

• walla ben de phılıps 5+1 ses sistemi var gayet memnunum ama fiyatı pahalı gelirse keysmart önerebilirim
  • abicim adam konferans salonu demiş sen tutmuşsun ev sinema sisteminden bahsediyon.mikrofon felan da takılacak herhalde.ampli stereo olsa ii olur.yani 2 yada daha fazla çıkışlı.onun dışında aldığın kolonların ampliye yeterli olması lazım.ben daha önce okuduğum okula kurdum.320 ytl ye maloldu 20 m kablo jacklar ve mikrofon dahil.2 adet kabin 300 w lık hoparlörlerle birlikte.birde 200 w gücünde mono yani tek çıkışlı bir ampli fakat ben 2 hoparlörü paralel bağladım.ankarada iseniz bu konuda yardımcı olurum.ve sizi uygun fiyatla lacağınız bir adrese yönlendiririm

saygılar
  • ben malesef kayserideyim....
  • algother bence konuyu biraz aç..alanın ne kadar olduğundan bahsetmemişsin bi toplantı salonu 50 kişilikte 500 kişilikte olabilir.. işler ona göre değişir.. hımm bide kaç mic. bağlanacağı vs önemli çünkü ona göre mix. değişecektir..
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alltogether

arkadaşlar bir otele için ses sistemi alıcaz.Konferenslar,toplantılar v.s.... için orta dereceli bişey istiyoruz.ama benim bu konuda bir bilgim yok.bana bu konuda marka veya neye dikkat etmem gerekebilir.Bu konuda yorum yaparsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler....

Selam ..

Şayet bu konu hakkında bilgi sahibi değil iseniz hiç bulaşmayın pahalıya patlar size çünkü sanıldığı kadar amatörce - basit bir mevzu değil öyle bir kaç satır ile anlatılacak bir mevzu kesinlikle değil siz en iyisimi işten anlayan bir ses sistemleri ile ilgilenen arkadaştan birebir karşılıklı yardım alın icabında kendisine yaptırın .

Kolay gelsin Allaha emanet .
  • slm.üstad bu işde de bazı insanları sömürmeye çalışan art niyetli insanlar çoğunlukta o nedenle piyasa araştırması yapmadan kesinlikle alış veriş yapmayın derim

saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

quote:

Orjinalden alıntı: alltogether

arkadaşlar bir otele için ses sistemi alıcaz.Konferenslar,toplantılar v.s.... için orta dereceli bişey istiyoruz.ama benim bu konuda bir bilgim yok.bana bu konuda marka veya neye dikkat etmem gerekebilir.Bu konuda yorum yaparsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler....

Selam ..

Şayet bu konu hakkında bilgi sahibi değil iseniz hiç bulaşmayın pahalıya patlar size çünkü sanıldığı kadar amatörce - basit bir mevzu değil öyle bir kaç satır ile anlatılacak bir mevzu kesinlikle değil siz en iyisimi işten anlayan bir ses sistemleri ile ilgilenen arkadaştan birebir karşılıklı yardım alın icabında kendisine yaptırın .

Kolay gelsin Allaha emanet .

• arkadaşım iş profesyonelce olacak ise ciddi bir firmanın gelip bakması gerekir.Ne alacağını bilmeden araştırma yapmak doğru olmaz.Senin bahsettiğin sistemleri ben satıyor ve kuruyorum.iş ciddi ise beni ararsan konuşuruz.0532 357 20 70 uğur
  • arkadasım bu gibi konularda tesisat kurulcak yerin büyklüğü çok önemli çünkü bu gibi konferans vb gibi yerlerde akustiği sağlamak çok önemlidir.yanlış bi sistem kurulmaması için kesinlikle prof. olunmalıdır.yani eğer daha önceden böyle bir deneyiminiz yoksa deneyimli arkadaslar destek alın.ama bana kalırsa stereo bir amp ii olabilir ama tabi ki kolonlarıda ona göre seçmek gerekir.
    HADİ KOLAY GELSİNN
  • ben açık hava ve stadlar a ses sistemleri kuruyorum. ufak tefek düğünlere filan da cihaz kiraya veriyorum ve sana b konuda yardımcı olabilirim...

tamircihasan@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.