Son günlerde bir ev sinema sistemi almayı düşünüyorum, fakat bu konularda pek fazla bilgim yok, iki ürün gördüm ve her ikisinide çok beğendim. 1.si LG nin LH-T9654IA modeli, fiyatı 1200 YTL civarında 1000W lık bir sistem. 2si SAMSUNG HT-TP1200 modeli fiyatı 2200 YTL ve 700W lık bir sistem, tasarımıda oldukça iyi. Sizce bu paralara bu ürünler değermi, yoksa bu paralara daha iyi sistemler bulunabilirmi? Ayrıca Samsungun bu modelinin bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir, ne gibi artıları eksileri vardır? Bilgisi olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim, yanında 50"PV70 duracak ona göre karar verelim :) Ya da bu iki sistemden birini seçmek zorunda kalsam siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, şimdiden teşekkürler...
arkadaşım forumu biraz incelersen bu tür ürünlere bu kadar para verilmeyeceğini anlarsınız
eğer watt değerlerine bakıp çok ses vereceğini zannediyorsan yanılıyorsun.. Eğer o cihazlar 1000 w ve 700 w güçlere sahip olsalardı emin olki sinema izlemeye sinema salonlarına giderdin .. Ve Forumda biraz inceleme yaparsan 1.200 ytl ye o sistemlerden kat kat daha iyi sinema sistemi kurabilirsin..
NE ÖNERİYORSUNUZ 1500 YTL YE KADAR BÜTÇENİZ OLSA SİZ NE ALIRDINIZ ARKADAŞLAR?
KARDEŞ BENDE SENİN GİBİYİM BU İŞLER PEK ACELEYE GELMİYO BİRAZ DAHA SABIRLI OL BENİM BÜTÇEM O KADAR YOK. AMA NORMAL BİR ANFİ VE NORMAL BİR HOPORLÖRLERLE DAHA İYİ BİR SİSTEM ELDE EDECEGİNDEN ŞÜPHEM YOK AMA ANFİ OLAYINI İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIM.ÜSTADLAR ELBET CVP VERECEKLERDİR.BENDE BEKLİYORUM.
arkadaşım bence pioneer TS-W5000SPL ve ona uygun bir amfi al dünyanın en ii ses sistemi ewine gelsin 2003 ve 2004 dünya birincisi seçildi 170+ db ses çıkarıo
merhaba bende aynı konuyu ıkı hafta once acmıstım forumda % 60 ONKYO onerıldı bende gıttım enplusdan aldım ve kendim elimden geldigi kadar monte ettim sonra burdaki arkadaslar dan yar dim aldiim mukemmel bir sistem her aksam dvd seyretmekden her sabah a ise gec kaliyorum gecen aksam bizim salonda 300 tane spartaliyi misfir ettik o kadar mukammel bi sistem bu isin piri onkyo ayrica bu sistemle ilgili ometoh arkadasımızın ıncelemesını ve o topigi incelersen kesinlikle bana hak vereceksin bence onkyo kesinlikle onkyo http://forum.donanimhaber.com/m_13448738/tm.htm
Bu tip hazır sistemlere bu kadar çok para vermeyin yazık! Nedenleri;
- Bu sistemler aynı sezonluk t-shırt gibidir. 1 sezon sonra yerini başka modele bırakır, sizin aldığınız model indrimdekiler gibi fiyatı düşer. Bir ihtiyacınız olduğunda cevap verecek kişileri bulmakta zorlanırsınız.
- Bu tip sistemleri upgrade etme şansınız yoktur. - Beğenmediğiniz bir bileşenini sonsuz sermayeniz olsa bile değiştiremezsiniz. - Bir parçası arızalandığı zaman tümünü elden çıkarırsınız. - Genelde pasif subwoferları vardır, istesenizde aktif sub bağlayamazsınız. - Ses güçleri düşük ohm değerleriyle hesaplanarak cezbedici hale getirilirler, ama dinlediğinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. - 2,200.-YaTL'ye orta sınıf deck bir sistemi en üst versiyonda (iyi markalarla) kurabilirsiniz. - En önemlisi ev sineması tadını genelde, stereo müzik zevkini ise hiç alamazsınız.
Peki bu şartlar altında siz cevap verin; 1500 veya 2200 YTL'ye bu sistemler alınır mı?
Saygılarımla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme